Alt fra stjålet campingvogn, hælerisag og ransagning

Foto: Arkivfoto

Lammefjordsvej – Indbrud i en container skete imellem tirsdag og onsdag. Man havde opbrudt en hængelås på en container, hvori der er blevet stjålet diverse el værktøj og kabler.

Hedelundvej – Campingvogn LMC 545 beige fra 2014 blev natten imellem tirsdag og onsdag stjålet fra parkeringspladsen. Campingvognen var aflåst og den har registreringsnummer: AX 7010.

Gl. Vardevej – Indbrud i lejlighed onsdag imellem kl. 12:30 og kl.15:24. Indbrudstyven kom ind via hoveddøren ved at bryde den op med et koben. Tyven stjal cigaretter.

Lillebæltsvej – Natten imellem tirsdag og onsdag var der et indbrud i trafikskolen.  Der er stjålet en MacBook, som var i teorilokalet.

Exnersgade – Onsdag kl.17:02 var der en hælerisag i Broen.  En 44-årig mand havde stjålet nogle tomme flasker. En patrulje blev tilkaldt og han blev så sigtet for hæleri.

Præstebakken – Der var ransagning i en lejlighed onsdag kl.17:04.  Her fandt man 9,05 gram amfetamin og 37 ecstasy piller. En mand på 41 år bliver sigtet for det.

Stengårdsvej – I går kl. 18:09 var der en person som kørte uden førerret. Føreren var en mand på 22 år, som aldrig har haft førerret. Der var forskellige slagvåben og andre personer i bilen. Bilen blev beslaglagt og den 22-årige bliver sigtet for at køre uden førerret.

Nørregade – I nat kl. 02:40 blev en bilist, som er en 29-årig mand, stoppet. Han bliver sigtet for at have euforiserende stoffer i blodet, som viste sig at være kokain.

DEL