Angrebet med kniv på åben gade!

Politiet vil meget gerne i kontakt med folk der kan have oplysninger om flugtbilisten, fra Ribe i går.

En 50-årig mand blev natten til lørdag angrebet med en kniv. Han blev opsøgt på Baggesens Allé af den ukendte gerningsmand, dette endte i et håndgemæng

– Der havde tilsyneladende ikke været nogen konfrontation mellem dem før episoden. Og de kendte ikke hinanden, men forurettede får tildelt nogle slag i ansigtet, og så forlader de begge stedet herefter igen, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kort tid efter blev den 50-årige mand igen opsøgt.

– Gerningsmanden trækker en kniv eller noget, der ligner en kniv og fægter og stikker ud efter den forurettede. I forbindelse med at han ville afværge, bliver han snittet let i den ene hånd.

Fundet med kniven
Politiet modtog anmeldelsen om knivangrebet klokken 03.27, og senere på natten anholdt og sigtede de en 37-årig mand for angrebet.

– Vi finder en i området, der svarer til signalementet, og han er i øvrigt også i besiddelse af en kniv, så han bliver anholdt og sigtet for vold. Begge mænd kommer fra Esbjerg.

Den 37-årig mand blev dog løsladt ud på morgenen og skal derfor ikke fremstilles i grundlovsforhør. Han er stadig sigtet for vold.