Besøgende i Esbjerg Arrest sigtet for at være i besiddelse af hash

Foto: Arkivfoto

Esbjerg

Esbjerg Arrest – Mandag kl. 18:03 blev en besøgende ved arresten fundet i besiddelse af 10 gram hash og 6 piller af ubestemte stof. Det drejer sig om en mand på 20 år. I forbindelse med det tog politiet hjem til den besøgendes bopæl og finder mindre mængde euforiserende stoffer.

Møllegårdsvej – I går kl. 18:20 blev der anmeldt om trusler på livet på Facebook. Den forurettede mand på 17 år, anmeldte en 19-årig mand for at havde truet ham på livet på det sociale medie. De kendte hinanden i forvejen. Den 19-årig mand blev anholdt og sigtet for truslen.

Ådalshaven – Indbrud i en lejlighed skete i går i tidsrummet imellem kl. 9:00 og kl. 20:25. Her var der stjålet en Rema1000 pose som indeholdt 265,- i kontanter, kørekort og sygesikringsbevis.

Esbjerg Storcenter- Gl. Vardevej var der indbrud i storcentret i nat kl. 03:03. Gerningsmanden havde knust en rude i en dør. Der blev stjålet et ukendt kontantbeløb.

Ribe

Seminarievej 28 – I går var der indbrud i en villa. Det skete i tidsrummet imellem Kl. 15:30 og kl. 22:00. Gerningsmanden havde opbrudt en terrassedør, Men man ved endnu ikke, hvad der er blevet stjålet.

DEL