BIG-tårnene realiseres, men under nyt navn.

Indgangen fra Grådybet 73 til de BIG-designede boligtårne A Place To Esbjerg med 418 lejligheder, alle med altan og en skøn udsigt til vesterhavet eller Esbjerg by.

Esbjerg Towers, Kaktusstårnene, kært barn har mange navne, men nu er det endelig på plads. De 418 planlagte studieboliger på den gamle tovværksgrund, kommer til at hedde A Place To Esbjerg.

Byggeriet sættes igang med det første spadestik den 4. juni kl. 14.00. Det fejres på dagen med et større arrangement med kendt live artist, konferencier, DJ, Instagram konkurrence og fri bar.

Alle er velkomne til at deltage, og kan tilmelde sig arrangementet her:  https://www.aplaceto.live/
(Bemærk – begrænset antal pladser)

Da man planlage bygningerne blev det gjort med udgangspunkt i det lokale, menneskene, naturen, havet, vinden og byens dna af fiskeri, borerigger og havvindmøller.

Esbjergs Borgmester Jesper Frost Rasmussen er begejstret: “Vi ønsker at udvikle Esbjerg som attraktiv studieby. Derfor er vi glade for, at det netop er her i Esbjerg, der tages første spadestik til 418 nye boliger til vore unge borgere.”

A Place To er det ny internationale brandnavn hod WINDROSE, der er et partnerskab mellem blandt andre BIG-Group og Heimstaden – et af Nordeuropas største ejendomsselskaber,  som fremover gives til alle ejendomme uanset om de opføres i Esbjerg, København, Berlin eller London.

A Place To tilbyder møblerede lejligheder af højeste kvalitet, som henvender sig til unge under 35 år, et hjem, hvor man kan færdes sikkert, udvikle sig som menneske og socialisere, mens man bor skønt med udsigt til hav og by. Det er et unikt sted for aktive unge, en livsstil med mange relevante servicetilbud og muligheden for at bo for sig selv og sammen med vennerne.

 

I tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv, tilbydes forskellige relevante in-house services. F.eks. bliver det muligt at bestille sund mad – både vegetar og protein, få skiftet sengetøj, vasket/renset tøj, repareret mobilen eller leje en cykel. En komplet boligløsning, der gør det nemt og komfortabelt at leve og studere med andre unge.

A Place To er allerede på vej med flere ejendomme andre steder i Danmark, bl.a. i Århus og København og der planlægges desuden ejendomme i Norge, Tyskland og Schweiz.