Carpark North- en del af årets Grøn program.

Danske Carpark North gæster i år grøn koncert landet over. Bandet kan i år fejre deres 20-års jubilæum, og det kommer gæsterne af årets grønne koncerter til at nyde godt af. Ikke nok med at bandet har planer om et helt særligt jubilæumsshow, de har også besluttet at grøn i år skal være rammen om deres eneste live optrædener i 2019.

”I år er femte år vi spiller Grøn, og det bliver bare bedre og bedre! Vi glæder os helt vildt til at fyre den af på Grøn i år. Både til at spille rockmusik, slikke solskin, drikke fadøl og til at hænge ud med publikum og vores mega dejlige kolleger backstage. Folk kan forvente et eksplosivt show og et ekstremt tændt band. Grøn er nemlig det eneste vi spiller i hele 2019!”

Siden gruppens debut i slutningen af 90´erne har de været en del af den lidt mere rå scene for dansk musik, hvilket i år sikrer grøn koncert en god blanding af rå energi, kant og sammenhold.

Om at spille på Grøn siger bandet:

”At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille “riot”. En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for “høren-til”, kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret. Og vi mærker det ligeså meget på scenen som publikum mærker det på græsset!”

Tilføjelsen af den hårdtslående trio til programmet betyder, at der er lagt op til en fest, der i sand Grøn-stil både har plads til alle og fuld fart over feltet.

Turplan for Grøn 2019

Grøn finder sted i uge 29 og 30, hvor karavanen besøger i alt otte byer. Første stop er Amager den 18. juli. Herefter følger Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli og Næstved 27. juli, inden det hele slutter med et brag søndag den 28. juli i Valby.

Hele Grøn- programmet for 2019 er endnu ikke offentliggjort. Navne på årets artister offentliggøres løbende dette forår. Følg med på www.groenkoncert.dk eller Grøns sociale medier.