CHICAGO er dyster, men alligevel uimodståelig fristende!

Jeg syntes den sensuelle undertone der er med i næsten alle dansene er lækker, sådan lidt mørk og dyster men alligevel uimodståelig fristende, fortæller Hans Vincens Nielsen.

CHICAGO The Musical er 7-kantens Vinterspil 2019, og i år er der rigtig mange dygtige unge skuespillere på scenen. En af dem er Hans Vincens Nielsen, der tidligere har været med i Varde Sommerspil. I CHICAGO skal han på scenen som en række forskellige roller og som danser og ensemble.

Ifølge Hans Vincens Nielsen er noget det fede ved musicalen CHICAGO koreografierne.

-Jeg syntes den sensuelle undertone der er med i næsten alle dansene er lækker; sådan lidt mørk og dyster men alligevel uimodståeligt fristende, fortæller Hans Vincens Nielsen.

Hans er 27 år og bosat i Esbjerg. Han er udannet pædagog og arbejder til dagligt både som pædagog og underviser.

CHICAGO foregår i 1920’ernes Chicago, hvor vi befinder os midt i forbudstiden. Historien er en satirisk skildring af korruptionen i retssystemet, samt behandlingen af kriminelle personer i medierne. Det er i forbindelse med sidstnævnte, at vi stifter bekendtskab med hovedrollen Roxie Hart, og vi følger hendes retssag, efter hun har begået mord på hendes elsker.

Roxie Hart bliver spærret inde i Chicagos hårde kvindefængsel, hvor hun møder Velma Kelly, en berømt natklubsangerinde, der også sidder inde for mord. Begge kvinder får hjælp af den berømte forsvarsadvokat, Billy Flynn, der aldrig har tabt en retssag. Hvordan det udspiller sig herefter, må man selv komme og opleve.

CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg.

DEL