Christian Bossen fra Esbjerg spiller ‘The Kid’ i Chaplin the Musical

Christian August Amdisen Bossen er en af to meget unge herrer, der er med i Chaplin the Musical, Varde Sommerspil 2018.

Christian er 11 år gammel, og går i 5. Klasse på Esbjerg Realskole, og kan opleves i rollen som Jackie Coogan, bedre kendt som The Kid i Chaplins første egen producerede film af samme navn fra 1921. Musicalen om stumfilmstjernen, der handler om hans fantastiske liv og virke.

– Jeg begyndte at gå til teater for to år siden i 7-kanten. Jeg spiller også teater i Esbjerg nu i Esbjerg Børne- og Ungdomsteater. Jeg har ikke været med til Varde Sommerspil før, der skal man egentlig være fyldt 15 år, medmindre der er roller under den alder, der skal besættes, og det var der heldigvis i år. Jeg har været med til 7-kantens børneteaterfestival, og jeg har også spillet hovedrollen i 7-kantens juleforestilling,  som Lars i ”Familien Hansens Jul”. I Esbjerg har jeg spillet hovedrollen som Mowgli i Junglebogen ude i Nørreskoven, og lige nu spiller jeg så Klatremusen i ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”, som vi skal opføre her til marts. Udover teater går jeg også til guitar, og spiller badminton i Hjerting IF Badminton.

 

FIK DU LÆST:

Scenen er klar til Chaplin, nu skal den ‘bare’ bygges

 

DEL