Derfor skal du vælge håndklædeark

Er du på udkig efter noget, som der kan bruges til at tørre hænder med på din arbejdsplads eller et andet sted? Så kan jeg fortælle dig, at du kommet til det helt rigtige sted! Her vil du nemlig blive klogere på, hvorfor du skal vælge at anvende håndklædeark til at tørre hænder med. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for, hvordan du vælger den rigtige holder eller dispenser til håndklædearkene.

Hvad er håndklædeark?

Håndklædeark er papirhåndklæder, som du kan bruge til at tørre din hænder med. Håndklædeark er en af de meste hygiejniske måder at tørre sine hænder på, fordi det er engangshåndklæder. Der er ikke nogen, som har været i kontakt med dem før dig.

I den sammenhæng er man også nødt til at nævne håndblæseren, som alligevel aldrig kan tørre ens hænder ordentligt. Det er meget bedre for alle parter at benytte sig af håndklædeark. Papirhåndklæderne kan både fås i ark, ruller og dispensere, hvilket er helt op til dig at vurdere, hvad der passer bedst til dine behov.

Få det meste ud af papirhåndklæderne

Man kan selvfølgelig ikke bare smide en ordentlig bunke papirhåndklæder ude på toilettet. Det kræver lige, at der er noget, som kan holde dem. Det kunne eksempelvis være en holder eller en dispenser. Der findes både manuelle holdere, hvor man selv skal tage fat i papriet, men der findes også elektroniske dispensere, hvor du ikke har behov for at røre nogle overflader.

Det handler selvfølgelig om dine behov. Du kan prøve at stille dig selv nogen af følgende spørgsmål, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det skal være en elektronisk dispenser eller en manuel holder.

  • Er der plads til den elektroniske dispenser?
  • Er der nogle begrænsninger ved at montere en elektronisk dispenser?
  • Er der plads til en holder på en overflade?

DEL