Det skal du lave med din kæreste i weekenden

Det skal du lave med din kæreste i weekenden

Hvis du og din kæreste har været sammen i et længere stykke tid, glemmer I måske nogle gange at arrangere nogle ting sammen kun for jer to. Dog er det vigtigt at sætte noget tid af til at være sammen og bare nyde hinandens selskab. Hvis I har en ledig weekend, er det en oplagt mulighed for at lave noget hyggeligt sammen.

Tag på en klassisk date

Hvor tit tager I to ud og spiser på en lækker restaurant, hvor I intet skal nå eller tænke på udover hinanden? Der kan være noget rigtig hyggeligt over at tage på en helt klassisk date, hvor I klæder jer fint på og bruger lidt ekstra penge på noget god mad. Det kan være, at denne weekend er lige den, hvor I skal gøre det. Hvis du vil gøre noget ekstra ud af det, kan du overraske din kæreste med det. Det er de færreste mennesker, der ikke holder af en lille overraskelse en gang imellem.

Shop sexlegetøj sammen

Hvis I savner at eksperimentere i soveværelset, kan I sammen bruge noget af weekenden på at shoppe noget nyt sexlegetøj, der kan være med til at pifte tingene lidt op derhjemme. I kan finde sexlegetøj billigt her. Du kan også bestille det alene og overraske din kæreste med det, men det er også noget sjovt over at sidde og kigge på det sammen.

Vær aktive sammen

Noget I garanteret ikke gør specielt tit, men som kan være rigtig sjovt, er at komme ud og være lidt aktive. Det kan I gøre ved f.eks. at leje en badmintonbane i en hal og konkurrere i et spil badminton. I kan også tage ud og stå på skøjter alt afhængig af årstiden. I hvert fald er det noget rigtig hyggeligt over at være aktive sammen.

DEL