En ommer med Ungdomsbos byggeri på Strandvænget!

Ny høring af den omstridte sag med Ungdomsbos byggeri på Strandvægnet grundet kommunal fejl.

337 hørings-breve om Ungdomsbos byggeprojekt på Strandvænget i Gl. Sædding er ved en fejl sendt til én og samme e-boks. Sagen blev lyn hurtig fjernet fra Esbjerg Byråds dagsorden og ditto møde her til aften, og skal nu ud i en ny 4 ugers høring igen!

Den omstridte sag, skulle ellers have været endeligt vedtaget i byrådssalen i aftes, men blev fjernet fra dagsordenen, sammen med to andre sager omhandlende Ungdomsbos ansøgninger om grundkapital til projektet.

Grunden hertil er, at Esbjerg Kommune er blevet opmærksomme på, at de 337 borgere, der i september sidste år skulle have haft høringsmaterialet tilsendt i e-boks, ikke har fået det. Til gengæld er alle brevene havnet til en og samme adresse.

På trods af den kommunale fejl har mange borgere reageret, således forlyder det at, i den offentlige høringsperiode fra 26. september til 21. november 2018 er der indkommet i alt 173 bemærkninger og synspunkter fra i alt 453 personer, og høringssvarene fylder over 600 sider.

GoEsbjerg ville gerne have haft talt med borgmester Jesper Frost Rasmussen, om den pinlige håndtering, men han har ikke vendt tilbage nu i aften.