Endnu en blotter på spil

Foto: Arkivfoto

Esbjerg

Ådalsvænget – Torsdag Kl.15:30 var tre 12-årige piger ude og sælge lodsedler, hvor en mand åbner døren imens han ikke var helt klædt på. Han gik så ind for at hente nogle penge til pigerne og da han kom tilbage til døren, var han klædt helt af. Han er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse og blotteri.

Baggesens Allé – I går kl. 10:50 blev en personbil standset. Det drejer sig om en 22-årig mand som er bosiddende i Tønder. Han var formentlig påvirket af euforiserende stoffer, da narkometer viste udslag for kokain. Derudover kørte han imens han var frakendt køreretten. Politiet afventer svar fra blodprøverne.

Tjæreborg

Skolevej – I går kl. 19:03 blev en 56-årig mand slået i hovedet med en flaske. Han blev lettere tilskadekommet. Gerningsmanden som er en mand på 27 år, blev kortvarig anholdt og sigtet for vold.

Ribe

Seminarievej – Sydjyllands Politi skrev på twitter i morges at der var en ko løs på Seminarievej.

-Anmelderen kørte efter i lastbil. Men selvom han havde kofanger med, havde koen muuhligvis fået smag for det frie liv. Den løse ko skabt flere farlige situationer i morgentrafikken. Efter nogle kilometer i det fri, er koen nu i sikkerhed igen i Ribe N. Dyrlægen samt ejeren er på vej til stedet, skriver vagtchefen.

DEL