Endnu et travlt døgn for politiet

Foto: Arkivfoto

Esbjerg
Spangsbjerg Møllevej – imellem onsdag og torsdag. Tyveri af nummerplader fra en mørkegrå Peugeot 206.

Skolegade – Mandag 2. september var der lomme/taske tyveri i en restauration i Skolegade. Her blev der taget to styk hævekort.

Gl. Vardevej – Indbrud i en pølsevogn. Tyven brød ind via en glasrude. Der er stjålet en slushice maskine af mærket Granita og lidt sodavand.

Gl. Vardevej – Tirsdag i tidsrummet kl.17:00 – 17:20, var der tyveri i et omklædningsrum i klubhuset. Her blev der stjålet diverse fodboldudstyr.

Torvegade – I nat kl. 03:06 Blev det anmeldt, at en beruset mand råbte og skreg i baggården i en times tid. Der var tale om en 29-årig beruset mand, som blev sendt hjem af politiet.

Nørregade – Torsdag Kl. 09:00-09:24, blev en 27-årig mandlig bilist stoppet. Han havde euforiserende stoffer i blodet. Den sigtede kørte i en Ford Transit i Nørregade i østlig retning. Men kort tid efter, kl. 10:00 blev han igen stoppet i Kirkegade.

Randersvej – Kørsel uden førerret i nat kl. 01:41. Der er tale om en 19-årig mand.

Spangsbjerg Møllevej / Degnevej –  I går kl. 07:40: Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af en færdselsulykke torsdag morgen i Esbjerg.

Hændelsen finder sted klokken 07.40 i krydset Degnevej/Spangsbjerg Møllevej.

En sort personbil, der kommer kørende ad Spangsbjerg Møllevej, rammer med køretøjets venstre front en fodgængers cykel midt i fodgængerfeltet.

Skoleeleven, der trækker cyklen, bliver ikke ramt, men falder ved sammenstødet ned på asfalten, da hans højre hånd hænger fast mellem styret og håndbremsen.

Føreren af bilen standser ikke op, men fortsætter sin kørsel.

Et vidne, som holder for rødt lys på Degnevej, sætter havariblinket på, og løber over til drengen, der ikke har nogen synlige skader som følge af hændelsen.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til ulykken samt føreren af den sorte bil. Borgerne kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Strandby Kirkevej – Torsdag kl. 19:57 Højresvingsulykke mellem en 52-årig kvindelig bilist og en mandlig knallertkører på 39 år. Efter ulykken blev knallertkøreren kørt til observation.

Bramming
Esbjerg motorvejen v. Bramming – Torsdag kl. 16:16. Varebilen påkørte en personbil med campingvogn. Varebilen blev kørt af en 21-årig mand og personbilen af en mand på 69 år. Der var ingen personskade, men materielle skader på bilerne.

Gørding
Søndergade – Torsdag kl. 22:43. Et anonym tip om, at der på adressen befandt sig narkotika i form af hvidt pulver, førte til en ransagning. Her fandt man 0,2g amfetamin og det er en 21-årig mand så blevet sigtet for.

Ribe
Moltkes Alle – Bortvisning af uønsket person i Fitness World. Her ville den bortviste ikke forlade stedet og politiet blev tilkaldt. Inden de ankom havde den uønskede person forladt stedet.

DEL