ESVAGT udbygger sin markedsandel i den engelske sektor

ESVAGT har netop indgået kontrakt med Serica Energy om levering af ‘Esvagt Cassiopeia’ til standby-opgaver på Bruce-feltet i UK Central North Sea.

Dermed har ESVAGT nu 7 skibe på det strategisk vigtige britiske produktionsmarked, hvilket glæder adm. direktør Peter Lytzen:

”Det er et udtryk for tillid til ESVAGT og vores måde at arbejde på. Desuden er det en vigtig understregning af, at vi kan være konkurrencedygtige med vores kvalitetsskibe, fordi de bringer merværdi for kunden”, siger Peter Lytzen.

ESVAGT har aktuelt 18 skibe, der er UK MCA-godkendte, og både ESVAGT’s materiel og tilgang til opgaverne adskiller sig fra flere af konkurrenternes. Det giver konkurrencefordele i et meget omkostningsbevidst marked.

”Vores skibe er både nyere og mere avancerede end gennemsnittet. Det gør det muligt for os at holde en standby-position tættere på riggen, hvorved vores brændstofforbrug er mindre og responstiden hurtigere”, siger Peter Lytzen:

”Tilgangen er også anderledes. Vi interagerer med riggene og er aktive i sikkerhedsøvelser. Vi har aldrig forladt en installation på grund af vejr, og vi arbejder i væsentligt højere sø end konkurrenterne. Derved forøges riggens vejrvindue til helikopteroperationer og opgaver over siderne, hvilket tilfører vores kunder effektivitet og værdi”, siger Peter Lytzen.

Kontrakten med Serica Energy løber for et år med option på yderligere fem gange et år, hvor ’Esvagt Cassiopeia’ skal bistå Serica Energy i et af sektorens veletablerede produktionsfelter.

’Esvagt Cassiopeia’ kommer fra en kontrakt med Apache, ligeledes i UK-sektor.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.

DEL