Få din mobil repareret i Strandbygade

Det gælder om at være fingernem og holde tungen lige i munden, når man reparerer mobiltelefoner. Foto: Fjodor Pedersen.

Som faste strøgkunder i Kongensgade måske har bemærket, er mobilbutikken GoBlue lukket. Reparationsdelen af butikken lever videre som shop-in-shop hos Electronics Center i Strandbygade.

Synergien er til at få øje på. Computere, computerreparationer og øvrig elektronik i lange baner har i mere end 20 år været omdrejningspunktet for Electronics Center i Strandbygade, der drives af Bo Bennedsen.

Derfor supplerer en lille afdeling for mobil- og tabletreparationer butikkens øvrige virke rigtigt godt.

– Det var ganske naturligt at få en aftale i stand med Bo om at rykke herned, siger Michael Seelig, der driver RepMobil, som forretningen nu hedder.

– Huslejen i Kongensgade var blevet lidt for høj i forhold til at have en stor butik og et stort sortiment, når oplevelsen er, at folk handler mere og mere på nettet. Det gjorde det nok heller ikke bedre, at vi lå i den døde ende, konstaterer Michael Seelig, og understreger, at det stadigvæk er muligt at købe ny eller brugt mobil hos GoBlue – blot på nettet.

Selv tager han og RepMobil sig så af de reparationer, der måtte forekomme, og skifter glas, renser og fejlfinder alle de kendte mærker såsom Apple, Sony, Samsung, Huawei og alle de andre. Det er også stadigvæk muligt at købe tilbehør såsom skærmbeskyttelse, covere og opladere.

Du finder RepMobil i Strandbygade 71 – lige inden for døren.

DEL