Flot koncert på vandrehjemmet søndag aften med trioen ”Unicorn”

Mona og Elmer i duo Foto Ebbe Salomonsen

 Tekst og Foto Ebbe Salomonsen

Koncerten startede meget overraskende med at Cabbie Drennon fra Skotland gerne ville overvære koncerten, men han havde kun Engelske Pund, og det var Frank Segall ikke meget  for at modtage – Hvor meget var de værd ?? – men spurgte så om Cabbie kunne bidrage med noget og det kunne han.

Så alle fik to Skotske sange en lidt urationel start, men hyggelig.

”Unicorn”  en trio med Mona Ditlevsen, Andres Levring og Elmer Pedersen der mødes i en fælles interesse for folkemusikken.

De  leverede en flot koncert med en stor brede inden for folkemusikken. Trioen førte en engagerede publikum rundt fra Sønderho på Fanø, Canada, Finland, Shetland og Irland tilsat Unicorn´s egne fortolkninger og sågar en nyskrevet sønderhoning  – som selv de lokale har taget til sig.

En koncert med følelser og masser af små humoristiske indslag i musikken, tilsat små historier og deres optræden var dels fælles, men også duo eller solo.

Med udgangspunkt i glæden ved at spille og fortolke traditionelle stykker, samt at komponere ny musik er deres ”musikalske kuffert” godt fyldt med musik.

Frank Segall som er initiativtager til denne koncert syntes, det er spændene at det er lykkes at lokke de tre til at komme på Vandrehjemmet og præsentere noget af det de arbejder med.

Mona Ditlevsen spiller og synger i en moderen folkemusikgruppe i Vojens, Anders Levring er uddannet  klassisk guitarist og spiller i mange sammenhænge og Elmer Pedersen har altid spillet på sim harmonika i flere forskellige sammenhænge

.

Fakta:  Koncertposten findes på Facebook her kommer informationer om kommende koncerter.