Forskningens døgn på Bakken – Gysets DNA

Spøgelsesslottet - det klassiske spøgelsetog på Bakken, der opstod i 1940'erne.

Når det den 24. april er forskningens døgn i Danmark, sætter Bakken fokus på frygt.

Hvad er det der sker når vi bliver skræmt? Hvorfor opsøger vi overhovedet oplevelser der skræmmer os? Bliv klogere på psykologien bag gysets fascination, når Bakken får besøg af Danmarks førende horror-forsker ph.d. Mathias Clasen  i anledning af Forskningens Døgn.

Forskningens døgn på Bakken

Fra kl. 13 til 16 den 24. april fortæller ph.d. Mathias Clasen om gysets DNA på Friluftsscenen. Arrangementet er gratis. Som optakt til oplægget kan man oplagt tage en tur i Spøgelsesslottet og mærke på egen krop og sjæl, hvad der sker, når man bliver skræmt. Spøgelsesslottet ligger skråt over for Friluftsscenen, og en tur koster 20,- kr. (normalpris 30,- kr.)

Om Forskningens Døgn

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med over 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. I 2019 finder festivalen sted fra den 24. – 30. april.

For skoler

Grupper på min. 10 elever kan få rabat på turbånd. Tilbuddet gælder alle hverdage i hele sæsonen og derfor også under Forskningens Døgn. Der skal bestilles til min. 10 elever, og der skal betales en uge i forvejen i Bakkens webshop. Der kan betales via EAN i webshoppen. Besparelse: Pris pr. turbånd til skoler og institutioner fås med grupperabat til 159 kr. pr. stk. i stedet for normalprisen på 269,- kr. pr. stk.

Bakkens webshop: shop.bakken.dk

DEL