Gør som Ole og Christina – opnå den vildeste forvandling!

Kom til forundersøgelse i Esbjerg 16 april hvor du vil få mulighed for at få undersøgt om du har delte mavemuskler og om vi skal hjælpe dig.

Læs nedenfor, hvad vores klienter har at sige om programmet. I anledning af at liberalt erhverv igen må åbne op, giver vi 40% på en forundersøgelse.
Oles historie

Ole er 60 år gammel. Tilbage i februar 2020 var han på MavenogMigs infomøde, for at høre om delte mavemuskler og vores genoptræningsprogram.

Sådan her så Oles verden ud inden mødet med MavenogMig
• Blindtarmsoperation for en del år siden
• Eftervirkninger af operationen med blæreproblemer
• Akutindlæggelse og operation for slap blære (prolaps) og urinretention med 2 liter væske i blæren
• Konstatering af delte mavemuskler – anbefaling fra læger: brug et korset
Ole fortæller: ”Jeg havde den såkaldte tobleronemave, som af lægen blev betragtet som navlebrok. Efter besøg på Køge sygehus, fik jeg at vide det var Rectus Diastase. Uha, hvad er nu det? Der er ikke noget egentligt at gøre ved det. fortalte lægen. Min kone fandt MavenogMig på nettet, som havde et genoptræningsprogram og undervisning til afhjælpning. Opsøgte dem og fortryder ikke”.
Billeder siger mere end ord…

Ole meldte sig til vores workshop i sommeren 2020.

Sådan her så Oles verden ud efter mødet med MavenogMig
• Konstatering af et meget svækket bindevæv
• En diastase på 9 fingres bredde øverst, 8 ved navlen og 8 under navlen
• Billeder og mål af maven for at følge udviklingen
• Efter 3 ugers genoptræning ses der en tydelig forandring
Ole fortæller: ”Først og fremmest er jeg overrasket over, en så tydelig forandring i reduceret mavestørrelse. Diastasereduktionen er gået hurtigere end jeg havde troet – trods en hel del ”springen over” (øvelserne) grundet arbejde. Herudover er mine rygsmerter gået fra en 10’er til nu en max 2’er. Virkelig mærkbart.”

Se Oles vilde forvandling her 👇

Selvtilliden er vendt tilbage

Ole har været rigtig glad for vores workshop, og fortæller: ”På workshoppen fik jeg god viden direkte, fik afprøvet øvelserne og fik et større indblik i hvordan jeg skulle udføre øvelserne korrekt. Jeg føler, at behandlingen er over al forventning. Det har givet mig en stor tro på, at jeg nok skal komme i mål – ikke i morgen eller om en måned, men på sigt.”

Afslutningsvis siger Ole: ”For mig har den største fordel ved programmet været, at jeg ser mig selv på en anden måde end før. Fjenden “spejlet” viser jo virkeligheden. Men virkeligheden for mig er, at jeg har forandret mig så meget på så kort tid. Det har givet mig meget mere selvtillid.”

Bonus-info: Det er aldrig for sent at genoptræne delte mavemuskler.

Brug rabatkoden ”Esbjerg2021” www.mavenogmig.dk/onlinebooking

Delte mavemuskler rammer både mænd og kvinder

Delte mavemuskler kan skyldes mange årsager, og rammer både mænd og kvinder i alle aldre.

Delte mavemuskler opstår ofte på grund af:
• Forkert træning af mavemusklerne
• Stor overvægt omkring maven
• Forkert kropsholdning
• Graviditet
Alt det vil du lære meget mere om, når du deltager i et genoptræningsprogram hos MavenogMig.


Christinas historie:

Hvorfor jeg startede på forløbet

Jeg har igennem det sidste års tid gået hos både fysioterapeut og kiropraktor med problemer med min ryg. Uanset hvad jeg lavede af øvelser, gjorde det ingen forskel. Jeg oplevede på et tidspunkt, at jeg begyndte at få strålinger ned i mit ben, når jeg var på arbejde, og besluttede at jeg måtte gøre noget ved det.

Ved et tilfælde så jeg et opslag på Facebook omkring delte mavemuskler. Jeg kunne genkende flere symptomer og besluttede mig for at undersøge det nærmere. Så ramte Corona Danmark, og jeg besluttede mig derfor for at købe MavenogMigs online genoptræningsprogram, som jeg kunne bruge hjemme. Jeg bestilte deres splint (et slags mavebælte) og gik i gang med øvelserne. Det gik fint, mens vi var i lockdown. Men da Danmark lukkede op igen, blev hverdagen for travl, og jeg måtte frustreret kaste håndklædet i ringen. Jeg kontaktede Helle og Sheila i den lukkede Facebookgruppe og blev bekræftet i, at det var ok at stoppe for en periode og så vende tilbage til programmet senere. Efter et par kaotiske uger startede jeg op igen, og nu efter nogle måneder er mine smerter helt væk, og jeg kan igen løfte min søn på 4 år.

Efter mit forløb, hvor jeg i juni ved en opfølgning fik konstateret, at min diastase nu næsten er lukket, snakker jeg en del med de barslende mødre der kommer på min kreakaffebar, Tante LoLa i Søborg, nord for København. Mange aner slet ikke, at der er noget, der hedder delte mavemuskler. Men der snakkes en del om ”toblerone”-maver og ærgrelse over maver ”som ikke helt vil vende tilbage som før”. Jeg fortæller nu åbent om mine rygproblemer, som faktisk slet ikke var rygproblemer, men derimod delte mavemuskler.

Jeg er overrasket over, hvor ”lidt” der egentlig skulle til – i betragtning af hvor meget jeg forsøgte at gøre, da jeg blot troede mine smerter var på grund af min ryg. Hvad der var rigtig dejligt var, at jeg kunne komme i gang i mit eget hjem i mit eget tempo uden at føle mig presset – at jeg kunne hoppe til og fra programmet, når det ikke passede ind i min hverdag, og stadig kunne få rådgivning, selvom Danmark på det tidspunkt var lukket med.

Efterfølgende har Helle og Sheila holdt en workshop i vores barselscafe, hvilket vi holder et par gange om måneden hos Tante LoLa. Her kunne de nybagte mødre komme og høre mere og få tjekket deres maver. Det viste sig, at 4 ud af 5 faktisk havde delte mavemuskler i nogen grad og startede op på MavenogMigs onlineforløb.

Jeg kan på det varmeste anbefale deres program, som kan laves derhjemme, og jeg er glad for den vejledning, jeg har fået undervejs. Det bedste ved det hele er, at jeg ikke længere har ondt i ryggen – og jeg kan løfte min søn, når han med sine 4 år og 22 kg vil op og putte i mine arme. ❤ Tak for det.

Vi vil stadig gerne hjælpe dig bedst i gang med at passe på dig selv og din ryg…

Vores super tilbud på vores forundersøgelser kører derfor helt frem til d. 10 april. 2021.

Du kan købe vores forundersøgelse for KUN 270 kr. (Normalpris 450 kr.)

Book på www.mavenogmig.dk/onlinebookning

Ved en forundersøgelse (fysisk eller online) får du:
• Grundig undersøgelse af din mave for delte mavemuskler (rectus diastase).
• Præcis måling af din diastase, og en vurdering af dit bindevævs tilstand.
• Gennemgang af de symptomer, problematikker og udfordringer du oplever.
• Anbefaling af det online genoptræningsprogram der passer bedst til dig.
Brug rabatkoden ESBJERG2021, og spar hele 40% på din forundersøgelse. Pssst… Rabatkoden udløber d. 10 April. 2020.

Kontakt os på 42712377 eller info@mavenogmig.dk for mere info

/annonceartikel

DEL