Græsset er altid grønnere- eller er det?

Havesæsonen er lige på trapperne. Fuglene synger og temperatuerne er begyndt at stige.

Snart er det tid til at finde plæneklipperen frem fra skuret, eller måske endda til at købe en ny. Går du med planer om at købe dig en ny plæneklipper, anbefales det at du ser dig godt for, og tjekker op på priserne, for der er faktisk mange penge at spare på de populære plæneklippere.

Pricerunner har lavet en aktuel analyse af priserne på de mest populære plæeklipper, og der visersig at være en prisforskel på helt op til 49% alt efter forhandleren.

”Det er en meget voldsom merpris som haveejerne risikerer at betale,” siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner.

”Vores analyse viser, at der er stor prisforskel på den samme plæneklipper i de forskellige butikker. På den mest populære Bosch Rotak 43 er der 49 procent at spare ved at købe den i billigste butik fremfor i den dyreste butik. Det svarer til, at der er 3199 kroner at spare ved at sammenligne prisen inden du handler, ” siger Martin Andersen.

Til dig der forventer at skulle købe ny plæeklipper i år, er der her lidt råd i forhold til de forskellige varianter.

Benzindrevne plæneklippere – her er der i gennemsnit 31 procent at spare ved at købe den billigste – i enkelte tilfælde helt op til 54 procent i besparelse ved at prissammenligne og vælge den billigste pris for det samme produkt.

Robotplæneklippere – her er der i gennemsnit 22 procent at spare ved at købe den billigste – i enkelte tilfælde helt op til 45 procent i besparelse ved at prissammenligne og vælge den billigste pris for det samme produkt.

Batteridrevne plæneklippere – her er der i gennemsnit 35 procent at spare ved at købe den billigste – i enkelte tilfælde helt op til 59 procent i besparelse ved at prissammenligne og vælge den billigste pris for det samme produkt.

Med ønsket om en rigtig god sommer i haven og god fornøjelse med græsklipningen!

DEL