Højskolen fra den bedste side

Vil du opleve højskolestemningen igen eller skal du prøve det for  første gang?

Kom på højskole med FOF-Vest og oplev den unikke stemning, inspirationen og naturligvis fællessang fra højskolesangbogen. Du har to arrangementer at vælge mellem dette forår: Éndagsophold på Rødding Højskole eller nogle intensive og lærerige dage på Fanø

Danmarks ældste højskole i Rødding

Tag med på Rødding Højskole, der ikke bare er Danmarks ældste højskole, men også fejrer 175 års jubilæum i år. Her har du en unik mulighed for at komme på en guidet rundvisning med forstander Mads Rykind-Eriksen.

Glæd dig til en dag i højskolens tegn med sang, fællesspisning og foredrag. FOF-Vest giver dig mulighed for at tage med en bus fra Smedeværkstedet i Varde samt Hovedbiblioteket i Esbjerg, men du kan også køre selv. Prisen ved kør selv er kr. 375 og ved fælles transport fra Varde eller Esbjerg er prisen kr. 575.

Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 14. maj til en oplevelsesrig dag.

Fanøs kultur og historie

Lær om den fantastiske historie og kultur bag Fanø: De traditionsrige folkedragter, danse og det maritime erhverv, der gør Fanø til, hvad øen er i dag. FOF-Vest inviterer i samarbejde med Helge Teglgård dig til intensive dage midt i juni.

Turen til Fanø byder på den ægte højskole stemning med sange og spændende oplæg. Forplejning og overnatning er inklusiv, og du kommer til at opleve øen fra en anden side. Vær med fra tirsdag d. 11.-14. juni, og få en kulturoplevelse, du ikke vil glemme.

Lyder det spændende? Så find billetter til arrangementerne eller til andre foredrag, kurser og oplevelser hos FOF-Vest på hjemmesiden www.fof-vest.dk. Hvis du har spørgsmål, så ring til os på 75 12 38 05 eller send en e-mail til tilmelding@fof-vest.dk.

DEL