I aften er der god og gratis musik på konservatoriet

PHUN udspringer fra konservatoriet i Esbjerg, og blev etableret i 2016 af orkestrets leder, bassisten Uffe Lykke. Bandet spiller original instrumental fusion inspireret af Billy Cobham, Weather Report, Headhunters, John Scofield og enkelte hits fra de elektriske 70'er- og 80'er-bands. Det er funky, svedigt og dansabelt. Og så er de bare et af mange bands, du ganske gratis kan opleve i aften. Foto: Pressefoto.

Good Music Festival er Syddansk Musikkonservatoriums årligt tilbagevendende festival arrangeret og spillet af de studerende selv.

En aften fyldt med god musik i forskellige genrer, hentet helt oppe fra øverste hylde! Sådan beskriver arrangørerne selv den esbjergensiske endagsfestival, som efterhånden er blevet til lidt af en tradition.

Den er de studerendes mulighed for at præsentere deres arbejde for alle interesserede esbjergensere – og så er det endda ganske gratis.

– Der vil være lækker musik, og drikkevarer til gode priser. Så tag kæresten, konen, vennen, veninden eller en fremmed i hånden, og kom ned på konservatoriet til Good Music Festival, opfordrer Christoffer Skovhus, der er medlem af styregruppen.

Dørene åbner klokken 17 på konservatoriet i H.C. Ørstedsgade, og musikken – som spænder over mange forskellige genrer – spiller fra klokken 18 på tre forskellige scener.

Der vil i øvrigt være mulighed for at købe mad fra Apels Foodtruck, som man blandt andet kender fra Made in Esbjerg på Tobakken.

Du kan se det fulde program på plakaten herunder:

Good Music Festival 2019.

DEL