Ildsjæle bag nyt initiativ i Esbjerg.

Oliver og Martin står på scenen i byparken. De sidste småting er så småt ved at falde på plads, og flere ugers hårdt arbejde, planlægning og organisering begynder at forme sig til det, der er målet for hele projektet. Grin med en hjemløs i byparken i Esbjerg lørdag den 15.juni er SÅ tæt på at være en realitet at de to initiativtagere snart kan tillade sig et velfortjent hvil.

15 amatør standup komikere fra hele landet, har givet deres tilsagn, lokale sponsorere og frivillige hænder har hjulpet dem godt på vej, og nu mangler der kun den sidste finpudsning, før Grin med en hjemløs for alvor sætter sejl.

Bag projektet står Oliver Ljunggren, 21 år og Martin Basse, 33 år. Eller, egentlig var det Oliver der fik ideen til projektet, men ret hurtigt kom Martin med ombord, dels fordi at det er en stor opgave at stå med alene, og dels fordi at Martin i forvejen har stiftet bekendtskab med comedyscenen i Esbjerg, og dermed har et netværk i branchen at trække på.

– Det startede med, at jeg sad derhjemme, og fik lyst til at lave noget, noget der kan gøre en forskel for andre mennesker. Jeg vidste så i forvejen at KORN180 gør en indsats for udsatte og hjemløse i Esbjerg, men at der sagtens kan gøres mere. Derfra tog det så fart. Fortæller Oliver.

Hele ideen bag projektet drejer sig om at skabe opmærksomhed omkring hjemløse og socialt udsatte. Ikke for egen vindings skyld, men for måske at kunne gøre hverdagen for netop denne gruppe en anelse lettere, på den ene eller anden måde. Derfor har Oliver og Martin, ikke bare allieret sig med hinanden, og lokale samarbejdspartnere, men også med KORN180, der er en forening der hjælper, støtter og vejleder udsatte unge.

Formanden for Social og Arbejdsmarked udvalget Henrik Vallø starter med åbningstalen kl. 13.00

Arrangementet er gratis, og al overskud går ubeskåret til hjemløse og udsatte i Esbjerg Kommune gennem foreningen KORN180.

Du kan allerede nu støtte op om projektet ved at sende en SMS med teksten KORN180 til 1220. Dermed støtter du automatisk med 50 kr.

Oliver Ljunggren og Martin Basse, er initiativtagerne bag “Grin med en Hjemløs” der bliver afholdt i byparken den 15.juni