Ingen sidder stille hos Kids World

Voksne skal helst være aktive i mindst 30 minutter hver dag, men i en travl hverdag kan det være svært at nå i fitness eller ud på en løbetur. Kunne det derfor ikke være rart, hvis man kunne røre sig, samtidig med at man gør noget andet – fx arbejde?
Det mener man hos den danske webshop Kids-World.dk, hvor kontormedarbejderne holder sig aktive, samtidig med at de arbejder.
– Her hos Kids-World.dk mener vi, at det skal være sjovt at komme på arbejde. Derfor skal der være plads til at lege lidt og holde sig fysisk aktiv, mens man arbejder på computer. Flere af vores medarbejdere arbejder dagligt ved computeren i syv timer eller mere, og det kan give mange stillesiddende timer, fortæller Annette Nielsen, der er grundlægger og ejer af Kids-World.dk.
De mange stillesiddende timer foran computeren er da også en skarp kontrast til arbejdet på lageret, hvor lagermedarbejderne på en arbejdsdag sagtens kan gå mellem 20.000 og 40.000 skridt.

Kreative, ergonomiske løsninger betaler sig
Annette Nielsen forklarer, at man har været kreativ med løsninger til at gøre det mere ergonomisk korrekt at arbejde for medarbejderne med meget stillesiddende arbejde. Medarbejderne gør bl.a. brug af tumlemøbler fra bObles, som mange børnefamilier kender fra legeværelset, hvor skumfigurerne hjælper børnene med at udvikle deres motorik.
– Vi bruger bObles tumlemøbler, som vi sidder med under fødderne eller balancerer på, mens vi arbejder stående. På den måde får vi bevæget os og holder os aktive, mens vi arbejder, forklarer Annette Nielsen og påpeger en anden gevinst ved tiltaget: Friske og veloplagte medarbejdere.

DEL