Krysantemumbombe fundet i Vognsbølparken

Foto: Arkivfoto

Esbjerg

Vognsbølparken – I går kl. 18:50 kom der en anmeldelse fra en tilfældig forbipasserende at der lå en krysantemumbombe. Den var blevet efterladt og EUD har fjernet den. Politiet anbefaler, at man ringer til dem, når man finder noget lignende, da det kan være ustabil.

Havnegade – I går Kl. 19:29 havde politiet truffet to personer i en personbil. De blev fundet i besiddelse af en mængde salgsposer med 65 gram hash og 80,- i kontanter. De bliver sigtet for at være i besiddelse med hensigt på videresalg. Det drejer sig om to mænd fra Esbjerg på 17 og 19 år.

Gredstedbro

Gørdingvej – Indbrud i et værksted skete lørdag mellem kl. 13:00 og mandag kl. 8:00. Gerningsmanden havde knust en rude og fik adgang til bygningen og åbnede porten indefra. Her var der stjålet diverse værktøj, svejser, kompressor, batteri boremaskine, vinkelsliber, plasma skærm.

Ribe

Obbekærvej – I går Kl. 16:20 var der et færdselsuheld. En personbil, der blev ført af en mand på 33 år, overholdt ikke sin vigepligt. Det resulterede i at han påkørte en 43-årig bilist.  Der var materielle skader og ingen personskader.

DEL