Mærk maven og musklerne – Klinik for delte mavemuskler kommer til Esbjerg

Helle Birke-Nielsen står bag firmaet, MavenogMig

Har du en mave, der ser gravid ud uden at være det? Eller døjer du med problemer med lændesmerter, inkontinens, navlebrok eller mave/tarmproblemer? Så har du måske delte mavemuskler!
Den gode nyhed er, at delte mavemuskler ofte kan behandles og trænes – og nu har en klinik “MavenogMig” med netop fokus på delte mavemuskler lavet et samarbejde med en klinik i Esbjerg, nemlig Treat Esbjerg!

Rectus diastase, også kaldet ”delte mavemuskler” i almindelig tale, er en lidelse som rammer 6 ud af 10 kvinder efter en fødsel. Men den er ikke kun forbeholdt kvinder da også mænd og børn kan have denne lidelse.
Mange kan gå rundt med symptomer på dette uden at læger eller sundhedsfaglige personale fortæller dem, at der er en relativ nem og ikkekirurgisk behandling. Simpelthen fordi der ikke er nok viden på området.

Blæst væk af programmet
Det er Helle Birke-Nielsen, som står bag MavenogMig.
–  Jeg har i snart fire år drevet et pilates reformer studie, og måtte erkende at mange kvinder – mig selv inklusiv havde problemer med min mave. Jeg fødte i 2017 mit andet barn Zoe. To år efter, lignede jeg stadig en 6 måneder gravid, hvilket ikke er super fedt som pilates instruktør. Jeg blev bekendt medprogrammet fra MavenogMig i sommeren 2019 og blev blæst væk af programmet og dets resultater.

Helle Birke-Nielsen gennemførte selv programmet. Billedet her viser fremskridt fra uge 1-4-6 og det hun gjorde var, at gennemføre programmet, gå 10.000 skridt i den periode samt kigge på kulhydratindtag i den tid.

–  I juli 2019 overtog jeg virksomheden og rykkede den til Solrød, hvor vi har vores faste ramme og i foråret 2020 har vi fået en ny medarbejder Sheila, som har gennemgået videreuddannelse fra USA og nu er klar til at mærke på maver rundt om i landet og hjælpe andre kvinder som mig, fortæller Helle Birke-Nielsen.

Book en forundersøgelse
Fredag den 7. februar kl 11.30-19 og lørdag d. 8 februar kl 9-14 kommer MavenogMig til Esbjerg og har et åbningstilbud på forundersøgelse til halv pris disse to dage. Book nu til 192,5.- (Normalpris 385.-)

–  Til en forundersøgelse bliver din mave undersøgt og vurderet af os. Da vi er specialister inde for området, vil du derfor få en præcis måling af diastasen og vurdering af bindevævets tilstand, fortæller Helle Birke-Nielsen.

En forundersøgelse varer 30 minutter, og der er derfor også god mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have.

–  Du får også en ”Splint” som er et slags mavebælte, som du skal have på mens du gennemgår genoptræningsforløbet. Vi måler op og viser hvordan du påsætter denne til en forundersøgelse. Ønsker du en vurdering i uge 6, så kan du booke tider til opfølgningsmøde med vores medarbejder i Esbjerg, fortæller Helle Birke-Nielsen.

Delte mavemuskler er ikke kun forbeholdt kvinder. Også mænd og børn kan lide af rectus diastase. Vores yngste klient er 8 år og ældste 81 år. Husk det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv og sin krop.

Du kan allerede booke tider nu gemmen vores samarbejdspartner Treat Esbjerg, tilføjer Helle Birke-Nielsen.

https://treatesbjerg.dk/booking/

Treat Esbjerg er også det sted vi kommer til at holde til og adressen hedder Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg, og vi glæder os meget til at se jer, slutter hun.

Du kan se flere maver vi har behandlet samt læse mere på www.mavenogmig.dk

Helles før og efter billede

 

FAKTA
Du finder Maven og Mig i lokalerne hos Treat Esbjerg, Danmarksgade 26B, 6700 Esbjerg fredag d. 7 februar kl 11.30-19.00 og Lørdag den 8 Februar kl 9-14. Bookning er via deres hjemmeside https://treatesbjerg.dk/booking/MavenogMig vil efterfølgende komme til Esbjerg ca. hver 6 uge.
Læs eventuelt mere på: mavenogmig.dk For yderligere info: Kontakt Helle Birke-Nielsen, Indehaver af MavenogMig.
Email: helle@mavenogmig.dk eller 42712377