Mikael er på hjemmebane

Uanset hvor Andelskassens nye områdedirektør, Mikael Breinholt Juhl, opholder sig i det vestjyske, så er han altid på hjemmebane.

Den 1. juli startede han som områdedirektør for filialerne i region Syddanmark. Det vil sige Varde, Nordenskov, Esbjerg, Ribe, Sønderborg, Ringe og Svendborg.

–  Det er et stort pastorat, så hver mandag pakker jeg min rejsetaske. Min opgave er nemlig at besøge afdelingerne, fortæller Mikael Breinholt Juhl.

–  Opgaven er at skabe forretningsudvikling og være sparringspartner med ledelsen i afdelingerne, siger han.

–  Hvordan skaffer vi flere kunder. Hvordan bliver vi mere synlige og hvordan udfordrer vi cheferne? Det er min opgave og giver mig et ledelsesmæssigt ansvar for 120 ansatte, tilføjer han.

 

Lokalkendt mand

Området i Nordenskov, Varde og Esbjerg samt Svendborg kender Mikael Breinholt Juhl særdeles godt.

–  Jeg har boet og arbejdet i såvel Varde, Esbjerg og Svendborg.

–  Jeg er født i Esbjerg, men flyttede i 1998 til Varde. Derefter var jeg på Fyn en periode inden vi flyttede retur til Varde, hvor jeg fik job i Grindsted og senere Esbjerg.

–  Min kone Lise arbejder i Esbjerg, så det var mest nærliggende at flytte tilbage til Esbjerg, men jeg kommer stadig meget i Varde, hvor vi har rigtig mange gode venner, fortæller Mikael Breinholt Juhl, som gennem mange år var en aktiv leder i Varde Idrætsforening.

–  Nu er det det mest fodbolden i Esbjerg jeg kigger på. Men meget af min tid går også med netværk indenfor både fodbold og håndbold og så er det rart, at jeg nu bare lige kan cykle hjem og skifte min skjorte, fortæller han.

Og netop netværk er en af Mikaels kæpheste.

–  Vi skal være mere synlige i netværk.

–  Hvordan udnytter vi de netværk, vi har. Andelskassen gav også Power Tower i Varde en pæn sum penge. Vi har adgang til et skrivebord derude, og det skal vi benytte mere i fremtiden, fortæller han.

–  Et sponsorat handler ikke kun om at have et skilt hængende. Det handler også om at være en del af underskoven i byen, slutter han.

 

Fakta:

Mikael Breinholt Juhl er 50 år

Er gift med Lise

Parret har netop fejret sølvbryllup

Har børnene Frederik og Cathrine