Mistede tre af deres fire børn under terror eksplosionerne!

Det ellers smukke og idylliske Sri Lanka står midt i et sandt mareridt, efter gårsdagens mange bombeangreb.

Tre af Bestseller-milliardæren, Anders Holch Povlsens, fire børn blev på tragisk vis dræbt søndag under terror-eksplosionerne i den srilankanske hovedstad Colombo.

Dette bekræfter Jesper Stubkier, Communication Manager hos Bestseller A/S, over for GoEbjerg.dk

»Det kan vi desværre bekræfte. Vi beder jer respektere privatlivets fred, og vi har derfor ingen yderligere kommentarer,« lyder det i den yderste korte mail fra Jesper Stubkier.

I alt Otte eksplosioner ramte påskedag kirker og de eksklusive hoteller i byen Colombo på feriedestinationen Sri Lanka. Over 290 meldes dræbt i angrebene, og mindst 500 er blevet såret, det forventes at tallene forsat vil stige.

Blandt de dræbte er tre danskere, hvor det nu er blevet bekræftet at være Anders Holch Povlsens og hans hustru Anne Holch Povlsens tre børn.

Et øjenvidne ved navn Kieran Arasaratnam udtalte til BBC News i går søndag, at han så ‘en dansk kvinde miste sine tre børn’ under bombeangrebet på Hotel Shangri-La:

»Hun sagde ‘pray for me, pray for me’ (bed for mig, bed for mig, red.),« fortalte han til mediet, mens han også på Facebook har skrevet om sin oplevelse:

‘Dansk familie med tre børn. Forældrene overlevede. Tre børn omkom tilsyneladende. Jeg har selv tre børn og ved præcis, hvad de føler lige nu.’

Forfulgt af uheld!

Bestsellerfamilien, er en familie, der ellers aldrig har skiltet med deres rigdom, og det er der flere grunde til….

Familien har tidligere været udsat for månedlange trusler på livet og et mislykket kidnapningsforsøg.

I 1998 blev familien i 10 måneder truet på livet af en gerningsmand, der forlangte 12 millioner kroner for at holde sig væk.

Gerningsmanden havde blandt andet stjålet private fotos fra familiens fotoalbum og sendt dem til familien for at vise, hvor sårbare de egentlig var.

Det lykkedes dog politiet at få fat i den dengang 40-årig gerningsmand, som viste sig at være en tidligere arbejdsløs soldat, der boede hjemme hos sin far.

Få år senere fik Holch Povlsen kidnapning endnu tættere ind på livet, da indiske kriminelle kidnappede en ung dansker, som de troede var en af Troels Holch Povlsens to voksne sønner. I den forbindelse udtalte milliardæren, at familien konstant er bange for, at deres børn bliver kidnappet, skriver BT i dag.

 

DEL