Modebevidst Anne Karin Broberg nyder shopping i Esbjerg City

Der lyttes opmærksomt til rdene ved Esbjerg Revyens indledende pressemøde Foto Poul Helt

Foto: Poul Helt

Man fornemmer det allerede i luften, da man træder gennem døren til det lille lukkede område hos Cafe Guldægget på torvet, hvor man er budt til dagens pressemøde. Det summer og svirrer, snakken går lystigt og latter klinger ud over forsamlingen. I døren bliver alle budt pænt velkommen af en begejstret Hanne Bjørnskov, der er tovholder på årets revy. Hun fortæller beredvilligt om dagens program mens flere og flere journalister finder deres vej ind, får hilst på hinanden og de 5 mennesker i centrum, der i dagens anledning har taget turen til Esbjerg.

Jan Svarrer, Anne Karin Broberg, Kasper Gattrup, Farshad Kholghi og revyens instruktør Michel Castenholt. Kapelmester Peter Bom var desværre forhindret i at deltage. Det er tydeligt at de fleste har mødt hinanden før, stemningen er uformel og afslappet.

Alle skuespillere og aktører i årets revy, har alle været med tidligere og lidt diskret lytten til samtaler afslører, at de nyder at være og arbejde i Esbjerg i den tid prøverne og revyen står på.

Fanget med sin frokost i hånden svarer Anne Karin Broberg, der er skuespillerinde på Bakkens hvile, smilende på undertegnedes spørgsmål om dit og dat. Men bryder ud i latter da vi kommer ind på det der med fritid under arbejdet med revyen.

–        Esbjerg er sådan en hyggelig by. Et stille og roligt tempo i forhold til København. Jeg kan rigtig godt lide at opholde mig her. Og jeg garanterer for, at samtlige tøjbutikker får mig på besøg når jeg har fri, og det har vi altså også af og til pointerer hun.

Således konstateret at Anne Karin lige på det punkt ikke adskiller sig fra de fleste andre kvinder, undskyld generaliseringen, blev det også konstateret at skuespillerne hygger sig i hinandens selskab og i Esbjerg.

Men som Hanne Bjørnskov udtalte

–        Det gør ingen forskel på om det hedder Bakkens Hvile, eller Esbjerg Revy, arbejdsbyrden er den samme. Eneste forskel er det budget vi arbejder med.

Esbjerg Revyen starter prøver den 5. august, hvor man hvis man er heldig kan møde skuespillerne i bybilledet. Forestillingerne starter den 22. august og sidste forestilling er den 7. september, så der burde være rig mulighed for at opleve den på Musikhuset i Esbjerg.

DEL