Nutimo udvider staben og flytter i nye lokaler

SEO-bureauet Nutimo har vind i sejlene. De har for nyligt ansat tre nye medarbejdere og er i samme forbindelse flyttet i nye lokaler i Esbjerg-centrum.

SEO-bureauet Nutimo, der hjælper forskellige virksomheder med at øge omsætningen, uden at annoncebudgettet øges, har i løbet af de seneste måneder indledt samarbejder med en række nye kunder, hvilket har både nødvendiggjort og muliggjort en udvidelse af staben.

Tre nye medarbejdere er derfor blevet en del af holdet inden for de seneste måneder. I august ansatte de Søren Friis Andersen, som tidligere har været web- og marketingkoordinator hos PLUS A/S. Søren skal varetage en dobbeltrolle, hvor han dels skal løse opgaver for kunder, samtidig med at han skal stå for tilgangen af nye kunder.

I oktober blev også Jesper Nørskov Jensen og Christian Brodersen en del af Nutimo. Jesper Nørskov Jensen, som har en fortid som SEO-specialist hos Spinnaker Nordic, tiltræder i en stilling som juniorkonsulent, mens Christian Brodersen, som tidligere har været marketing-medarbejder hos HYTOR A/S, ansættes som trainee.

Både Jesper og Christian skal bruge størstedelen af deres ressourcer på at udvikle og implementere moderne SEO-løsninger for Nutimos kunder.

De nye ansigter på kontoret begejstrer direktør Simon Elkjær, der mener, at tilføjelserne bidrager til, at Nutimo fremadrettet vil kunne levere endnu stærkere SEO-løsninger for sine kunder.

–  Med den stødt stigende opgavemængde, vi har fået, var det uundgåeligt med en række ansættelser, og jeg er meget tilfreds med de profiler, som vi har tiltrukket. De tilfører en række kompetencer, som vi endnu ikke havde i virksomheden, hvilket muliggør, at vi kan hæve kvaliteten af vores SEO-løsninger yderligere i fremtiden, fortæller Simon Elkjær.

Virksomheden er netop flyttet i nye lokaler
Grundet væksten har det været nødvendigt at finde nye lokaler, der kunne huse de nye medarbejdere, og valget faldt på kontorfællesskabet Voxeværket. Et kontorfællesskab for små og mellemstore virksomheder.

–  Kontorerne i Voxeværket er ekstremt fine. De er store og lyse, og så ligger de i hjertet af Esbjerg, hvor alle ansatte er bosat. Tilmed var det vigtigt for mig at finde et sted, hvor der var mulighed for at vækste yderligere, hvis vi fortsætter med at have lige så meget vind i sejlene, som vi har nu, og den mulighed har vi i Voxeværket, fortæller Simon Elkjær.

Nutimo satser udelukkende på SEO
Nutimo laver udelukkende SEO, og det er et ganske bevidst valg. De ønsker at etablere sig som Danmarks skrappeste SEO-bureau, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten af deres løsninger.

–  SEO er i dag ekstremt mange ting. Hvis man skal være dygtig til SEO, skal man have kendskab og evner inden for kodning, PR, content marketing, tekstforfatning, konverteringsoptimering og mange andre ting. Da SEO i sig selv er blevet så omfattende, som det er, vælger vi udelukkende at satse benhårdt på dette felt. Med et skærpet og koncentreret fokus forventer vi, at vi kan blive nogle af landets skarpeste til disciplinen – hvis vi da ikke allerede er det, slutter Simon Elkjær.

DEL