Ny dessertbutik i Esbjerg

Ny butik i Esbjerg: Hans første butik var i Odense. Den åbnede i april 2020.

– Nu er vi allerede igang med 2 butikker, en i Esbjerg og en i Vejle. Vi er glade for at åbne i Esbjerg – i Kongensgade 85, og det sker på fredag d. 19. juni kl. 10 og vi har fra starten altid haft i tankerne at åbne flere steder i landet. Alle skal jo have lov at smage vores lækre donuts, lyder det fra indehaver Thivyakumar Chandrakumar.

– Jeg har haft Pizzeria 2011 siden 2011. Jeg har altid tænkt på at åbne en forretning igen og være selvstændig, men jeg har været i tvivl om, hvad jeg skulle åbne. Jeg har været i Amsterdam mange gange og altid tænkt: “Hvorfor ikke åbne en dessertbutik i Danmark?” I Amsterdam er der mange dessertbutikker, og især hvor man kan få dessert sent på aftenen og nu kan jeg se at donuts er meget populære i Danmark, derfor tænkte jeg, at jeg kunne åbne en lækker butik med Donuts – og nu er den endelig åbnet.

Thivyakumar Chandrakumar butik har altid 10 varianter, 8 faste varianter og 2 nye varianter hver dag.

– Vi har et fantastisk team af medarbejdere, som står og laver donuts klar til jer.

Thivyakumar Chandrakumar læser i øvrigt datakommunikation i Odense.
– Jeg er stifter og ejer for Café donuts. Kristine Vind er General Manager, og håndterer, sammen med et team, de generelle administrative opgaver på tværs af alle butikker. Hun skal læse statskundskab i Odense.

https://instagram.com/cafedonutsdk?igshid=6c7r28eihuf5

Facebook:
https://m.facebook.com/cafedonuts.dk/

https://www.facebook.com/events/937792473360068

DEL