Ny musikfestival i Esbjerg!

  Formanden Kent Stenstrup yderst til venstre sammen med sit band Youngsters du også kan opleve til den nye festival.

  Egentlig er det et nyt tiltag, uden så meget nyt, for der er hverken nye bands eller nyt musik, men derimod en hyldest til alle de mange lokale kopibands med et repertoire, der dækker tre årtier.

  For Esbjergs lokale musiker skal frem i lyset nogenlunde sådan lyder det fra devisen fra foreningen Oldies And Godies, der står bag den nye musikfestival i Esbjerg.

  Det sker lørdag den 13. april når de syv orkestre går på scenen i den store sal på Tobakken, og selv om foreningen bag er en udløber af den hedengangne 60’erklub for pensionerede pigtrådsmusikere, er det ikke udelukkende tressermusik, der er på plakaten.

  – Vi har forsøgt at sprede os så meget med de syv bands, at vi tidsmæssigt rammer både 60’erne, 70’erne og 80’erne. Dermed håber vi også, at vi sænker gennemsnitsalderen fra 60 plus, hvis det havde været et rent 60’erprogram, til nu forhåbentligt 40 plus, siger Kent Stenstrup, der er formand for bestyrelsen i foreningen Oldies And Goodies.

  PROGRAM

  De syv bands, der er er på plakaten til forårsfestivalen for voksne og deres forældre, som den bliver kaldt, er Kronow CV (CV Jørgensen), Nice Old Boys (60’er), The Youngsters (60’er), Søren Just Band (60’er og 70’er), Traffic Jam (dansevenlig musik fra tre årtier), Creedence Tribute (Creedence Clearwater Revival) og Not Big Båt Band (dansemusik fra 60’erne og fremefter).Billetter med eller uden spisning kan købes på Tobakkens hjemmeside.

  Fornyelse

  – Jeg hørte Not Big Båt Band, et fantastisk orkester med 18 personer, på et værtshus og tænkte, at de fortjener et større publikum. Jeg gik i gang med at undersøge, hvad vi egentlig har af aktive kopibands i byen og fandt hurtigt frem til 9 bands. 7 af dem kunne og takkede ja til at spille den dag, vi havde i kikkerten, fortæller Kent Stenstrup.

  DEL