Ny restaurant app guider danskere og turister til de bedste spisesteder i Esbjerg

Det skal være nemmere at udforske de mange gode restaurantoplevelser, som Esbjerg har at byde på. Den nye restaurantguide og app Eatie udregner en topliste for Esbjergs bedste restauranter og caféer på baggrund af mange tusind anmeldelser på tværs af blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook. Loftet Fine Dining indtager førstepladsen tæt efterfulgt af Café Danmark og Portlands.

–  Besøger man en ny by, kan det være svært finde vej til de gode madoplevelser, og det vil vi gerne gøre nemmere. Med Eatie ønsker vi at skabe et overblik over restauranternes anmeldelser, så turister, både danske og udenlandske, ikke behøver at kigge på flere forskellige hjemmesider for at se, hvordan en restaurant eller café er anmeldt. Vi håber, at det skaber mulighed for at opdage nye, spændende spisesteder, de steder der bruger lokale råvarer, de steder hvor man kan spise vegetarisk, vegansk eller glutenfrit og meget mere. Samtidig gør vi det nemt at booke bord på et hav af spisesteder med Eatie, siger Morten Lie Jørgensen, der er administrerende direktør hos Eatie. 

Turisterne prioriterer gode og lokale spisesteder
Ifølge VisitDenmarks turistundersøgelse er de gode danske spisesteder én af de største grunde til, at mange udenlandske turister rejser til Danmark. Undersøgelsen viser også, at fire ud af ti turister søger de lokale madoplevelser, når de rejser. Eaties app er et eksempel på, hvordan man knytter gastronomi, de individuelle ønsker der kan være til en madoplevelse og turisme endnu tættere sammen, mener Morten Lie Jørgensen. 

Ud fra de mange anmeldelser af Esbjergs spisesteder fra blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook udregner Eatie en vægtet score for hver restaurant og spisested, og resultatet er en topliste over Esbjergs bedste restauranter og spisesteder. 

Top 3 i Esbjerg ser således ud: 

  1. Loftet Fine Dining
  2. Café Danmark
  3. Portlands

Se hele toplisten her: https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-esbjerg

 

DEL