Oplev Michelle Kristensens foredrag ved Blue Water Shipping

Michelle Kristensen er sundhedsekspert på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark på TV2 og er en af landets mest populære eksperter inden for ernæring, træning, sundhed og trivsel generelt. Hun har samlet +50.000 følgere på sine Instagram og Facebook-profiler.

Hendes foredrag udmærker sig ved, med et stærkt glimt i øjet, at tale direkte til mennesker, hvad enten det er som ledere og medarbejdere eller som deres private udgave som hr. og fru Danmark. Michelle Kristensen evner på underholdende vis at sætte sig ind i danskernes hverdag og inspirere ud fra de faktiske omstændigheder, mange mennesker møder i hverdagen.

I sin virksomhed har Michelle Kristensen 12 ansatte, der træner og vejleder ud fra hendes principper. Dernæst kører virksomheden de såkaldte MK Bootcamps, som er blevet en kæmpe succes over hele Danmark. Michelle Kristensen arbejder som konsulent for bl.a. Rynkeby, hvor hun bidrager til produktudvikling. Hun har desuden skrevet fem bøger om sundhed, senest bestselleren, Mission Sund. Michelle Kristensen er bachelor i idræt fra Århus Universitet og har læst supplerende fag på kandidatuddannelsen, human ernæring, KU. Herudover har hun taget en lang række specialuddannelser inden for træning- og ernæringsområdet.

Blue Water Shipping
FOF Vest har inviteret Michelle Kristensen til Esbjerg den 8. november kl. 19.00. Hun holder foredraget i de smukke lokaler ved Blue Water Shipping på adressen Trafikhavnskaj 9.  FOF Vest truffet aftale med Blue Water Shipping, så de mange gæster får mulighed at få et inspirerende foredrag kombineret med den arkitektoniske visuelle oplevelse der er forbundet med besøget i den imponerende bygning på Trafikhavnen.

I foråret 2018 indviede FOF Vest det 90 m2 store undervisningskøkken. Et køkken der dette efterår har bidraget til at en masse mennesker har deltaget på forskellige madhold, både kurser med kalorietouch og dem der har fokus på den sunde ernæring så tallene på vægten går i den rigtige retning. Med dette i tankerne faldt det meget naturligt at sætte en kendt sundhedsekspert på rækken af foredragsholdere udtaler Gitte Flycht i en pressemeddelelse.

Sund kost
Michelles foredrag handler om den sunde kost, men også om det, at have levet i et tempo der affødte drastiske konsekvenser. Hun deler af sin viden i forhold til at finde en ny balance i hverdagen og sikre  velvære.  Hun giver gode råd, så hverdagen bliver sjovere og med mere overskud og mindre løftede pegefingre, for som hun siger, sunde mennesker er gladere mennesker med langt mere overskud, energi og gåpåmod.

Billetter købes ved FOF Esbjerg.

DEL