På scenen i netundertrøje: ”Det var et væddemål”

Rune Søgaard Pedersen er 27 år, en mand i sin bedste alder, som han selv beskriver det.

Rune Søgaard Pedersen kommer fra Vejen, men er bosat i Esbjerg sammen med sin kæreste Camilla Platz. Han arbejder til dagligt som social og sundhedshjælper, hvor han er personlig hjælper i et respiratorteam.

Selvom Rune Søgaard Pedersens kalender har været tæt pakket med forberedelse og optræden med Showkoret, valgte han alligevel at presse deltagelse i 7-kantens Vinterspil, CHICAGO, ind – mest for at vinde et væddemål.
”Helt ærligt, så var det et væddemål med en af mine venner, at jeg skulle tabe mig, så jeg kunne komme på scenen i en netundertrøje,” sagde Rune Søgaard Pedersen.
Rune Søgaard Pedersen medvirker som Fred, danser og ensemble i CHICAGO, og har sin teatererfaring fra diverse børneforestillinger, Showkoret og Varde Sommerspil.
Det Rune Søgaard Pedersen godt kan lide ved musicalen CHICAGO er, at den er meget speciel og skildrer 1920’erne i Chicago super godt.
Noget af det som Rune Søgaard Pedersen synes er fedt ved at medvirke i 7-kantens opsætning af CHICAGO er musikken og sammenholdet i truppen.

”Det er fedt at være med i et kendt stykke, hvor det samtidig er lidt en special musical, hvor der både er undertoner af sex og humor,” sagde Rune Søgaard Pedersen.

”Det er ikke en traditionel musical, hvor alle bliver lykkelige til sidst.”
Rune Søgaard Pedersen tilføjer også, at det er en fed kombinationen at man både skal synge og danse på samme tid:
”Man får øvet hele kroppen på en helt anden måde, end andre fritidsinteresser, som jeg har dyrket,” sagde Rune Søgaard Pedersen.
CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: https://7-kanten.dk/program/chicago/

DEL