Politiet har haft travlt

Foto: Arkivfoto

Esbjerg
Storegade – Hærværk i en opgang skete mandag d.23/9 kl. 05:30. Viceværten anmeldte at en mand forsøgte at komme ind i opgangen ved at sparke på døren. Udover det, knuste manden en rude på 1 sal med en sten. Manden havde uoverensstemmelser med en beboer på stedet.

Nygårdsvej – Tirsdag kl. 09:52 var der et færdselsuheld. En 66-årig mand blev overrasket over en cyklist og påkørte en parkeret bil.  Der var få materielle skader og ingen personskader.

Ewalds alle – Tirsdag kl. 09:55 til kl. 11:00 var der en ransagning i en lejlighed. Der blev fundet 16,3 gram heroin og en pose med kokain. Den sigtede er en mand på 46 år.

Strandbygade – Tyveri i et omklædningsrum mandag mellem kl. 16:00 og kl. 17:30. Her blev der stjålet en sportstaske som indeholdte tøj, træningstøj, håndklæder, et ur, solbriller og diverse personlig produkter.

Højdevej – Indbrud i en spejderhytte. Dette skete imellem lørdag og tirsdag. Der blev formodenligt brugt et koben til at bryde døren op i spejderhytten. Indbrudstyven har været indenfor i hytten, og gennemrodet stedet.

Storegade – I går kl. 14:50 blev en 30-årig mand stoppet på en lille knallert, da han kørte for stærkt. Knallerten havde konstruktive ændringer og manden bliver sigtet for det. Udover det bliver han sigtet for at havde kørt påvirket, med euforiserende stoffer i blodet.

Gjesinglund Alle – Tyveri i lomme/taske tirsdag kl. 09:20. Der blev stjålet en blå pung som indeholdte 450,- i kontanter.

Skolegade – Tyveri på et diskotek lørdag nat kl. 02:00. Der blev stjålet en Apple iPhone 8 som lå på et bord.

Hjertingparken – Indbrud igår, i en villa i Hjerting. Hoveddøren blev brudt op og der er blevet gennemrodet i hele huset.

Gl. Vardevej – I nat kl. 03:00 blev en 29-årig mandlig bilist stoppet. Han bliver sigtet for at køre med euforiserende stoffer i blodet. Udover det bliver han også sigtet for kørsel uden førerret.

Gørding
Nørregade – Tirsdag kl. 15:55 var der færdselsuheld på Nørregade. En 80-årig kvindelig bilist følte sig presset af en modkørende. Det resulterede i at hun træk sig mod højre og påkørte en parkeret bil. Der var ringe materielle skader og ingen personskader.

Ribe
Ll. Roagervej – Indbrud i en landejendom skete imellem 12/8 og 22/9. Hoveddøren blev sparket ind. Anmelder havde ikke mulighed for at se om der manglede noget på adressen.

Moltkes Alle – Mandag var der tyveri fra en taske i en dagligvareforretning. Der blev stjålet en bordeaux rød pung, som indeholdte to visa dankort til frøs sparekasse, kørekort, sygesikringsbevis og 300,- i kontanter.

DEL