Poul Krebs spiller i Musikhusets Koncertsal

FÅ BILLETTER

Trubaduren og hans band leverer nye numre og skønne evergreen i Musikhusets Koncertsal

Det er en meget stolt og glad Poul Krebs, der beskriver indspilningerne til det nye album, Maleren og delfinerne på bugten. Det er det første soloudspil fra Krebs i tre år – og et album, der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs.

”Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie – og har så indspillet dem på små stoppesteder langs vejen, på en lang KrebsFalch turne,” fortæller Poul Krebs.

Albummet er igen lavet med det band, han samlede omkring albummet Asfalt – som siden har været del af hele det store KrebsFalch-projekt og nu igen er klar til at drage landet rundt med Poul Krebs.

”Jeg har kaldt mit nuværende band for mit drømmehold. og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller, som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange, der er kommet på det nye album, råber bare på at blive spillet live. Så det bliver en fornøjelse at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter,” beretter Krebs.

De nye sange vil naturligvis stå i centrum, men der vil selvfølgelig også være plads til perler fra det store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere.

Holdet, der indtager Musikhusets Koncertsal, udgøres af Poul Krebs (vokal, akustisk guitar), Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar – og producer på det nye album) og Troels Skjærbæk (bas og kor).

Tid: Torsdag den 22. februar kl. 20.00
Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsalen

DEL