Rødding Højskole og FOF-Vest byder på en unik mulighed

Du kan nu komme på endags højskole og oplev den unikke stemning og selvfølgelig fællessang fra højskolesangbogen. Det sker når Mads Rykind Eriksen (forstander på Rødding Højskole) og Gitte Flycht (forstander ved FOF-Vest) åbner dørene til en højskoledag på landets ældste højskole.

Danmarks ældste højskole i Rødding
Du får mulighed for at opleve Rødding Højskole, der ikke bare er Danmarks ældste højskole, men også fejrer 175 års jubilæum i år. Det er en unik mulighed for at komme på en guidet rundvisning med forstander Mads Rykind-Eriksen.

Det bliver en dag i højskolens tegn med sang, fællesspisning, foredrag og den helt unikke stemning, der er på en højskole.

Mads Rykind-Eriksen holder foredraget: Livet er det bedste, vi har. Eksistensfilosofiske efterklange.
“At livet det er livet værd/på trods af tvivl og stort besvær,” synger vi med Jens Rosendal. Det er en af de sange, der har en eksistentiel efterklang. En efterklang er i musikalsk forstand den lyd, der bliver hængende i et rum, efter at den originale kilde er blevet tavs. På samme måde har livet sine efterklange, og det er ofte her, de væsentligste tanker bundfælder sig. Mads Rykind-Eriksen har – sammen med Anja – været forstander på Rødding Højskole i 12 år. Han fortæller om efterklange, der har haft betydning for ham selv præsenteret igennem en række sange, som vi skal synge i fællesskab.

Arrangementet finder sted tirsdag den 14. maj fra kl. 11.00 – 15.15 på adressen Flors Allé 1, Rødding. Billetter bookes på www.fof-vest.dk, eller på tlf. 75123805

DEL