Sådan får du styr på din boligindretning

Er du lige flyttet eller ønsker du blot at ændre indretningen ved din nuværende bopæl, kan det for mange være en stor udfordring at få styr på boligindretningen. Der er mange rum i et hus og du kan hurtigt miste overblikket. Derfor er der her samlet en række råd til hvordan du bør gribe indretningen an, og hvilke farver du med fordel kan overveje i lige netop dit nye eller gamle hjem.

Overvej hvilket rum du indretter

Forskellige rum kan have meget forskellige funktioner, og derfor er det også vigtigt at du overvejer hvilket rum du er i gang med at indrette. Er det din søns børneværelse? I så fald kan du fx overveje at købe mere ungdommelige plakater fra minida.dk. Herudover kan du også typisk være mere modig med farvene, og fx male motiver på væggene du ved din søn godt kan lide. Husk også at indretningen her bør foregå i sammenspil med din søn, og at det i sidste ende er ham som kommer til at bruge tid på værelset, og derfor bør dette også afspejles i indretningen. Er det derimod den fælles stue du er ved at indrette, bør du gøre dig nogle lidt andre overvejelser, når du begynder på indretningen. Her er plakater ikke altid noget som passer så godt ind, i stedet kan du finde billeder til stuen hos mynewart.dk. Her kan du vælge mere neutrale motiver, som passer ind i et rum hvor mange forskellige mennesker kommer til at opholde sig.

Gør klar for dig selv hvilke farver du ønsker i rummene. 

En af de vigtigste ting når det kommer til indretningen af en bolig, er farverne. Farver kan være med til at skabe ro, men omvendt kan de også hurtigt medvirke til at rummet bliver ubehageligt at opholde sig i, hvis der fx er alt for mange farvestrålende farver, som ikke spiller sammen. Derfor kan det ofte være en god ide at have enkelte farvestrålende elementer i rummet som står frem, dette kan være alt fra en plakat fra minida.dk, til et maleri fra mynewart.dk, til en stor rød sofa eller noget helt fjerde. For at få det givne farvestrålende element til at stå bedst muligt frem, kan det være en fordel at nedtone de andre farver en anelse. Dette kræver en del planlægning, og derfor bør du også forholdsvist tideligt i processen gøre det klart for dig selv, hvilke farver du ønsker i dit hjem. Vær også opmærksom på at der kan være forskel i hvilke farver du bør have i det forskellige rum. Mange vil gå efter en farve som fx hvid på toiletterne, idet det signalerer renhed. Mens andre går med mere neutrale farver i værelser som fx soveværelset, idet dette typisk skaber en ro, som er rar når du efter en lang dag ligger dig ned. Til sådanne neutrale rum kan du med fordel bruge en plakat eller et maleri med farver fra minida.dk eller mynwart.dk, til at balancere farverne.

/annonceartikel

DEL