Sådan kan du få råd til mere fedt tøj

Vi ved alle sammen godt, at tøj er en dyr størrelse, hvis man gerne vil udskifte det rimeligt løbende.

Der er dog måder, hvorpå man kan få meget mere tøj for pengene og det kan give en muligheden for at opgradere ens stil meget mere end man ellers ville have kunnet. Det gælder bare om at gøre brug af de muligheder, som man kan og så få det meste ud af det budget, som man har lagt for tøjet. Det hele starter med at finde billigere alternativer til at skaffe tøjet.

Genbrug og udsalg
Det virker måske indlysende for nogle, men man kan få meget mere for pengene, hvis man vælger at gøre brug af de forskellige genbrugsbutikker, som man kan finde rundt omkring. De har som regel et meget spændende udvalg og det bedste er, at det kun koster en brøkdel af tøj, som man køber fra nyt i butikken. Genbrugskulturen passer perfekt ind i tidsånden og det er blevet mere og mere populært at finde sit tøj ved Røde Kors i de senere år. Det betyder, at man ikke påvirker klimaet særligt meget og beløbet man bruger, det bliver doneret til et godt formål. Med alle disse fordele er det helt klart en mulighed, som man bør tjekke ud, hvis man er på jagt efter nyt tøj. Hvis ikke man har lyst til at bruge sine penge i en genbrugsbutik, så kan man også med fordel give sig i kast med at jage nogle tilbud på internettet. Her kan man ofte finde nogle gode tilbud på de lidt større sider og så kan man kigge på en del af dem, så man finder det bedste tilbud på hver enkel vare. Det kan give en meget større kapacitet til at få købt noget fedt tøj, uden at belaste budgettet for meget.

Du kan også låne pengene
Der er mange, som ikke nødvendigvis vil låne penge til at købe tøj for. Det betyder dog ikke, at det ikke kan være et værdifuldt værktøj i nogle situationer, da man somme tider endda kan spare penge ved at låne. Lad os sige, at jakken som du bare MÅ eje, er på tilbud, men du ikke har pengene til den. Du kan godt købe den ugen efter, men der vil tilbuddet være ophørt og det vil koste en del mere. Hvis du her vælger at tage et lån, som samlet set kommer til at koste mindre end jakkens normalpris, så er det faktisk en god investering. Uanset hvad, så gælder det om at finde et lån, som har den lavest mulige omkostning for dig. Det kan du finde, hvis du kigger efter lånets ÅOP, som står for ”årlig omkostning i procent”. Dette tal er det bedste til at give et hurtigt overblik over, hvor dyrt lånet er. Det gælder om at finde lånet med den laveste ÅOP, hvis det skal være billigt. Du kan for eksempel finde et minilån på monni.dk, som passer godt til dine behov.

/Annonceartikel

DEL