Sheila har taget eksamen i behandling af delte mavemuskler i USA

Helle og Sheila. Sheila har gennem hele 2020 arbejdet på at blive færdiguddannet som behandler af delte mavemuskler og nu er det endelig lykkes efter succesfuld endt eksamen i USA.

Uddannelsen til at arbejde med delte mavemuskler er ikke bare er noget man gør natten over. Det er tværtimod en længere process med praktisk og faglig sparring og eksamen. En process der tager over 6 måneder med praktik og eksamen. Denne process har Sheila Gross Koldby Hansen gennemgået.

Sheila er tidligere kok, men efter en arbejdsskade har hun måtte finde en ny passion. Ved et tilfælde endte hun i mødregruppe med Helle Birke-Nielsen, da de begge i 2017 havde fået en pige med en dags mellemrum. Sjovt nok endte børnene med at blive døbt samme dag.

Helle og Sheila fik døtrene døbt samme dag

–  Jeg fulgte efter vores at have lært Helle at kende hendes personlige fremskridt og agerede som personlig heppekor og inspirator på mad og støtte da Helle i juni 2019 gik i gang med at få styr på sine delte mavemuskler, fortæller Sheila.

I 2019 overtog Helle Mavenogmig og Sheila blev fra dag 1 en integral del af virksomheden. – Fra vi fik nøglerne i København – til vi flyttede klinikken til Solrød og nu henover sommeren har jeg været med til at sammenlægge to virksomheder (Pilates Solrød og MavenogMig)

Sheila har gennem hele 2020 arbejdet på at blive færdiguddannet som behandler af delte mavemuskler og nu er det endelig lykkes efter succesfuld endt eksamen i USA.

–  Sheila har fra dag 1 haft en helt unik forståelse og passion for vores kunder. Hun tænker ud af boksen og tilpasser programmet til den enkelte og er ganske enkelt en fornøjelse at arbejde med. Kunderne elsker timerne med hende og de resultater de opnår sammen, siger indehaver Helle Birke-Nielsen

GENÅBNINGSTILBUD I DENNE UGE

For at fejre, at MavenogMig endelig må genåbne efter 3 måneders nedlukning, kan du på torsdag og fredag den 25 og 26 juni booke tider hos Sheila og Helle og få 50% på forundersøgelse. Normal pris 385 kr – nu 192,5.

Du booker en tid til forundersøgelse her: og brug rabatkoden ”GOESBJERG” https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=749172&stype=41&sTG=8