Skab et nyt hjem med et nyt køkken

Står du og trænger til forandring i hjemmet, og har lyst til at der skal ske noget drastisk?

Hvis ikke du er helt ude i at skulle flytte til et nyt hus, men blot ønsker en opfriskning af dit nuværende, så er et nyt køkken en genial løsning. Et nyt køkken kan ændre hele husets helhedsfornemmelse, og det kan skabe helt nye muligheder for indretning af resten af huset. Desuden kan et nyt køkken virkelig øge fornøjelsen ved at lave mad og generelt opholde sig der.

På jagt efter køkken i Esbjerg?

Er du bosat i Esbjerg eller omegn, så har AUBO Køkken & Bad en afdeling i Esbjerg. De har mange års erfaring, og de står klar til at guide og hjælpe med indretning af dit nye køkken. Udover køkkener, så kan de også lave bad, bryggers og garderober. Når man får hjælp hos afdelingen i Esbjerg, så kan man få lov til at se de forskellige indretningsforslag i 3D eller i Virtual Reality. På den måde får man hurtigt en idé om, hvad der passer bedst ind i ens hjem. Se mere her Køkken Esbjerg

Gør det til dit helt eget

Der er uendeligt mange muligheder, når det handler om at lave et nyt køkken. Det udtryk, som køkkenet i sidste ender får, afhænger meget af valg af materialer, farver, indretning, detaljer mm. Det vigtigste er, at man vælger lige præcis dét, som man bedst selv kan lide. Om det så er en farverig og moderne still, eller om det er en enkel og minimalistisk stil. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Det er dog vigtigt at huske på, at man ikke behøver altid at vælge det sikre valg. Når man har muligheden, så kan man lige så godt prøve noget nyt.

Køkkenet: Hjertet af hjemmet

Et hus’ køkken er ofte hjertet af hjemmet. Det er her folk samles, og det er her familiens måltider bliver tilberedt hver dag. Det er derfor vigtigt at få skabt et samlingspunkt, hvor man har lyst til at opholde sig, da der tit bliver brugt mange timer i køkkenet. Når man har fået skabt rammerne om hele rummet, og man har udvalgt køkkenelementer, gulv mm., så er det tid til at fokusere på detaljerne. De små detaljer er dem, som gør det til dit helt eget personlige køkken, og det er det, som skaber hyggen. Nogle metoder til dette er bl.a. at sætte nogle krydderurter i dit køkken. Det giver liv og farve, og så er det lækkert i madlavningen. Sørg for at vælge lyse farver til væggene, specielt hvis man ikke har det største køkken. Lyse farver får rummet til at syne større, og gør det mere indbydende. Til sidst kan man gøre sit køkken personligt ved at udvælge nogle få vaser, lysestager, skåle eller andet, som man er vild med. Man kan ovenikøbet vælge et farvetema, så man får skabt en rød tråd i hele køkkenet.

 

/Annonceartikel

DEL