Stjålet elhegn, vold og en gåtur på motorvejen

Foto: Arkivfoto

Esbjerg
I går aftes valgte en 23-årig mand at tage motorvejen til lufthavnen. Det plejer også at være den hurtigste vej. Men manden var til fods og blev vist væk fra motorvejen. Han havde efterladt sin kuffert og ejendele i Østerbyen, men er nu genforenet med sine ejendele.

Hjertingvej – Hærværk på personbil Mercedes Benz imellem lørdag og søndag. Alle dæk blev punkteret og der var tydelige tegn på skarp genstand var brugt.

Ølufvad Hovedvej – Mandag ved middagstid blev en mandlig 23-årig bilist anholdt og sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer og besiddelse af 3,7 g hash.

Skolegade- Søndag kl. 05:01 blev der anmeldt en voldssag på en 22-årig kvinde. Hun fik knytnæveslag i ansigtet pga. en bemærkning. Den formodede gerningsmand, er en 39-årig kvinde. Dette resulterede i tumult og slagsmål. Der er muligvis flere kvinder indblandet i denne episode.

Spangsbjerg Møllevej – Indbrud i en lejlighed mandag mellem kl. 15:00 – kl. 18:30. Gerningsmanden kom ind igennem en terrassedør. Der blev stjålet en MacBook.

Islandsgade –  Ransagning på adressen pga. et tip. Det førte til at en 27-årig mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer – 6 gram skunk.

Egekrattet – Mandag aften kl. 20:10 var der hærværk på linje 3B bus. Her blev der kastet en sten på forruden.

Kvaglundparken – I går kl. 20:49 blev en 31-årig mandlig bilist sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand.

Grønningen – I går kl. 21:00 blev en mand på 23 år sigtet for at være i besiddelse af 16,1 gram hash, salgsposer og lidt kontanter. Han blev så 25 minutter senere også sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand.

Stengårdsvej – En anmeldelse om narkosalg i går aftes kl. 21:45. Det førte til, at en 25-årig mand nu sigtes for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Endrup
Hovedvejen – En 44-årig mand havde så travlt, at han overhalede færdselspolitiet med 129 km/t på hovedvejen. Han blev idømt en bøde på 3.500 kr. og en betinget frakendelse af kørekortet.

Bramming
Storegade – Tyveri i dagligvareforretning fredag d. 13/9. Her blev der stjålet et styk sko, et styk tandbørste og to øl. Det er en lokal herre på 49 år, som nu er sigtet.

Motorvejen – Hastighedssag på motorvejen i går kl. 13:37 ved Bramming. Det drejer sig om en lokal ung mand på 18 år, som kørte 168 km/t. Det resulterede med en betinget frakendelse af føreretten.

Ribe
Tangevej – Indbrud i et sundhedshus som skete imellem 19/9 og 23/9. Her blev der brudt ind i en klinik ved at knuse en rude ved indgangen.

Hillerup Engevej – Indbrud skete mandag imellem kl. 16:00 – kl. 18:50. Der blev stjålet et elhegn, akkumulator og solcelleanlæg til en værdi af 10-12.000 kr. Genstandene blev stjålet i en mark, hvor der gik nogle får.

DEL