Sunset genåbner i Storcenteret.

Det sidste stykke tid har man måtte gå forgæves, hvis man havde lyst til mad fra Sunset, men det er heldigvis snart slut.

Torsdag den 28. februar genåbner Sunset i Esbjerg storcenter, efter en gennemgribende renovering.

  • Restauranten er komplet gentænkt, så den fremstår imødekommende og moderne, i en helt ny stil og tone. Køkkenet er ligeledes helt nyt, hvilket gør, at vi kan servere et frisklavet måltid mad endnu hurtigere end tidligere. Vi har til restauranten i Esbjerg Storcenter headhuntet en af vores dygtige og dedikerede restaurantchefer, Lise Bach, til at overtage forklædet og driften, og vi ser frem til, at hun og teamet vil udfordre det lokale madmarked, siger Jens Broch, der er CEO i Sunset Boulevard.

På trods af at den nye restaurantchef Lise Bach, kun er 25 år gammel, har hun allerede næste år 10 års jubilæum hos Sunset Boulevard.

 

– Jeg er stolt af mine snart ti år ved Sunset Boulevard. De viser, at jeg har ambitioner og brænder for Sunset Boulevard. Og den passion jeg har for restauranten, kommer også til at kunne mærkes ude blandt kunderne. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og til at give gæsterne en helt fantastisk oplevelse, fortæller Lise Bach, restaurantchef i Esbjerg Storcenter.

 

Som en del af åbningen tilbyder Sunset Boulevards restaurant i Esbjerg Storcenter gratis børnemenuer ved køb af almindelige menuer samt rabatkuponer på kommende besøg.