To mænd fra Esbjerg døde med to dages mellemrum i Egypten!

De to kammerater Verner Strunck og Leif Kristensen mistede begge livet på dette hotel. Dødsårsagen er endnu ikke fundet. (Foto: Privat)

To esbjergensiske mænd er døde med to dages mellemrum. Begge fundet i deres hotelsenge på lavprishotellet Elysees Dream Beach Hotel i badebyen Hurghada.

For få måneder siden døde et britiske ægtepar på mystisk vis i samme by.

Hvad er årsagen? Skyldes det dårlig mad, forgiftning af drinks eller kan det være aircondition som også er nævnt i flere internationale medier?

Fakta er at to esbjergensere er døde med to dages mellemrum på et upopulær og udskældt lavprishotel i Egypten.

Udenrigsministeriet har bekræftet de to dødsfald, men hverken den lokale myndighed i Egypten eller det lokale politi har kunnet forklare de to mystiske dødsfald.

Begge mænd blev fundet døde i deres hotelsenge lige omkring årsskiftet i Hurghada, hvor de var taget på ferie sammen. De to kammerater Verner Strunck og Leif Kristensen vendte dog aldrig hjem i live fra deres ferie. Liget af 65-årige Verner Strunck kom til Esbjerg i går mandag.

GoEsbjerg har forgæves forsøgt, at få en officiel udtalelse fra Hotellet. Men anmeldelser fra Tripadvisor ligefrem advarer om at tage ophold på det upopulære hotel.

DEL