Travl torsdag for politiet

Foto: Arkivfoto

Spangsbjerg Møllevej – Torsdag eftermiddag blev en patrulje kaldt til stedet. Her lå en 65-årig herre i busken, beruset og råbte. De sendte ham hjem for at sove rusen ud.

Exnersgade – Butikstyveri i Broen torsdag eftermiddag. Den 52-årige mandlige butikstyv, stjal en Diesel parfume til en værdi af 300,-. Udover parfumen havde han også stjålet nogle trusser fra en anden forretning. Manden var ikke lokal.

Bytoften – Hærværk i Hjerting på en blå el-scooter, som var parkeret i haven. Det skete imellem mandag 9. september til d. 16. september. Der var ridset en stor flænge i sædet på el-scooteren.

Stenkrogen – En bilist blev standset i går kl. 19:44. Det drejer sig om en mand på 21 år, som var påvirket af euforiserende stoffer, som han bliver sigtet for.

Storstrømsvej – Forsøg på indbrud i nat kl. 02:21 hos en møbelforretning – Gerningsmændene havde forsøgt at begå indbrud ved at knuse en rude. Da en patrulje kørte derud, fik de set to personer på knallert som flygtede fra stedet. Det lykkedes dem at flygte, men politiet er på sporet.

DEL