Vagtskifte på Tobakken

Sebastian Wolff skal pr. 1 december afløse Erik Lodberg på Tobakken. Arkivfoto: Peter Langwithz Smith.

Sebastian Wolff – forsangeren fra Kellermensch – er ansat som ny booker på Tobakken, hvor han 1. december afløser Erik Lodberg.

Der er større og større konkurrence om publikums gunst, og set i det lys kan det måske være meget fornuftigt med lidt foryngelse på kontorgangen på Tobakken.

Tobakken er et af landets største indendørs spillesteder, men har i en årrække haft det lidt trægt med at få især det yngre publikum lokket af huse.

Det bliver nu Sebastian Wolffs opgave, da han pr. 1. december er ansat som ny booker på Tobakken, hvor han afløser Erik Lodberg, som i en menneskealder – eller nærmere betegnet godt 19 år – har siddet på posten.

Sebastian Wolff er bedst kendt som forsanger i bandet Kellermensch, som åbnede Roskilde Festivals Orange Scene i 2012. Han er netop fyldt 39 år, og er bosat i Bryndum sammen med konen Mia. Her har han sit eget pladestudie, og pladeselskab ved navn Persona Non Grata Records. Han har tidligere studeret filosofi på Aarhus Universitet, og er ikke helt ukendt med rollen som booker.

Sebastian Wolff har således tidligere været inde over musikbookingen på både Huset og Konfus – som begge er underlagt Tobakken – samt Made in Esbjerg i forbindelse med festugen.

DEL