Varde sommerspil: Debutant fra Tistrup tager udfordringen op.

Niels Jørgen Sunesen fra Tistrup får sin debut på scenen i Arnbjerganlægget i Varde i Annie Get Your Gun d. 27. juni

Niels Jørgen Sunesen, 58 år og fra Tistrup, får sin debut i Varde Sommerspil i år. Men han er på ingen måde uden sceneerfaring, for han var i mange år med i den lokale Tistruprevy, og han har også sunget i rytmisk kor. Så han er godt klædt på til at være en del af ensemblet i Annie Get Your Gun.
Som chef for Egger Scandinavia sælger Niels Jørgen Sunesen plader, laminat, kantlister og andre produkter til køkken- og møbelindustrien, og jobbet rummer en del rejseaktivitet. Men i år er der skåret ned på rejserne i fem uger omkring sommerspillet.

– Det passer mig fint at være med i en kort, koncentreret periode. Det er spændende at opleve, hvordan instruktør, kapelmester og koreograf får alle de mange mennesker til at fungere sammen, siger han.

Niels Jørgen Sunesen kan lide oplevelser og udfordringer: Marathon, Team Rynkeby, Cykelnerven. Nu føjes et Varde Sommerspil til listen.

Hvorfor? Ja, hvorfor ikke, spørger han. Man skal jo ikke sidde som 80-årig og tænke på alt det, som det kunne have været sjovt at prøve. Vel?

Niels Jørgen Sunesen fra Tistrup får sin debut på scenen i Arnbjerganlægget i Varde i Annie Get Your Gun d. 27. juni

DEL