Veteranløb gennemføres i Tjæreborg!

Veteranløbet afholdes for første gang i Esbjerg Kommune lørdag den 6. oktober med løbsstart kl. 09.30. Løbet gennemføres i Tjæreborg og opbakningen til løbet er markant. Løbet støttes blandt af Esbjerg Kommune, Dansk Militær Idræt, DGI, Veterancentret, DIF Soldaterprojekt og Team Veteran.

Antallet af motionsløb har været stærkt stigende de senere år, men alligevel mener initiativtager Michael Leuenhagen er et veteranløb er relevant og vigtigt.

–  Motion er den bedste medicin for danske veteraner. Ikke dermed sagt, at alle har brug for medicin, men alle veteraner har brug for fællesskab, og det fællesskab skal de pårørende også opleve, siger Michael Leuenhagen.

Michael er selv veteran og har gjort tjeneste ved artilleriet i Varde. Udsendelserne er gået til Balkan og Irak – i alt 4 gange.

Der vil være 4 ruter under Veteranløbet. En børne- og familierute på 2.5 km, en 5 km rute, en 10 km rute og en 21,1 km rute (halvmaraton). Ruterne er placeret i og omkring Tjæreborg by. Efter løbet er der mulighed for familiehygge med grill og kage. Yderligere oplysninger kan findes på Facebook under Veteranløbet.

Spørgsmål kan rettes til Michael Leugenhagen på telefon 23 26 31 11 eller mail leuenhagen@gmail.com