Voldssager i Esbjerg Kommune

Foto: Arkivfoto

Esbjerg
Exnersgade –  Torsdag kl. 12:30 var der tyveri fra en taske i Broen ved bageren i Kvickly. Tyven fik fat i en kvindes Adax pung, mens hun stod i kø ved bageren. Pungen indeholdt sædvanlige kort, NemID samt 230,- i kontanter.

Gl. Vardevej – I går kl. 14:13 var der et færdselsuheld med materielle skader uden personskader. En personbil, en sort Mitsubishi, kørte i sydlig retning af Gl. Vardevej. Bilen blev ført af en 43-årig kvinde, som ikke overholdt sin ubetingede vigepligt, da hun kørte ind i rundkørslen. Det resulterede i, at hun kørte ind i en knallert, der blev ført af en kvinde på 40 år.

Strandbygade – Torsdag kl. 14:00 blev en 41-årig kvindelig bilist stoppet. Hun kørte i en Toyota Aygo med euforiserende stoffer i blodet, som viser sig at være kokain. Det bliver hun sigtet for.

Præstebakken – I går kl. 16:50 var der en anmeldelse omkring et mulig salg fra personbil. Da patruljen henvendte sig til personen i personbilen, rakte den 31-årige mand ud efter instrumentbrættet og forsøgte at kaste en joint væk, da han steg ud af bilen. Det bliver han sigtet for.

Degnevej – I går eftermiddags kl. 15:30 blev en 31-årig mandlig bilist stoppet og testet for euforiserende stoffer. Den viste sig positiv for cannabis og han bliver sigtet for det.

Kvaglundparken – Ved midnat blev der anmeldt en voldssag. Anmelderen, som er en 17-årig kvinde, ønskede at anmelde vold. Hun var blevet kørt ud i Guldager i en skov af hendes eks-kæreste. Her blev hun angiveligt slået i ansigtet med knyttet og flad hånd, trukket i håret samt spyttet i ansigtet. Politiet forsøgte at få fat i eks-kæresten for at få hans version af hændelsen.

Torvet – Voldssag i nat kl. 00:57 ved Pioneer Bar. Den sigtede og forurettede havde en samtale ude foran baren, hvor den sigtede svingede en knytnæve imod den forurettede. Den forurettede faldt på knæ og blev tildelt spark samt fik ført hovedet ned på en brostensbelægning. Den forurettedes identitet er ukendt, men den sigtede er en 20-årig mand.

Torvet – I forbindelse med voldssagen, blev en mand på 21 år sigtet og anholdt for at forhindre politiet i deres arbejde.

Bramming
Vardevej – Tyveri på byggemarked i onsdags. Tyvene havde formentlig klippet en hængelås over på et hegn.  Her var der stjålet otte fyldte gasflasker.

Jernbanegade – I går omkring middag var der sket et tyveri på banegården. Der blev stjålet en taske med en sort dame pung med guld lynlås, som indeholdte diverse kreditkort, sygesikringskort og 20 €. Tasken blev senere indleveret i caféen på banegården men pungen var stjålet.

Ribe
Sct. Nicolaj Gade – En ældre sag om tyveri fra en garderobe i en café som skete i maj. Her var der stjålet husnøgle og pas.

DEL