Annoncer

Det giver det mening at annoncere online! Det er her, læserne er – og annoncerne ligger online, 24/7.

Er du interesseret i at annoncere på GoVarde.dk, så kontakt os for en ganske uforpligtende snak om DINE muligheder.

Vi bestræber os på at være områdets foretrukne medie – og samtidig det billigste – her får du synlighed, som kan dokumenteres!

Interesseret i at høre mere om DINE annoncemuligheder? Kontakt:

Ulla Højgaard – ulla@GoVarde.dk / Mobil: 4250 4868

Hvad tilbyder GoVarde.dk sine kunder?

Vi skræddersyr DIN markedsføring. Der ER bare forskel på, om du skal sælge en pålægspakke, annoncere et arrangement eller brande et udsalg. Og det tages der højde for. Alle annoncer på GoVarde udvikles individuelt i samarbejde med dig. Med hjemmesiden her som udgangspunkt, sørges der for at dine opslag bliver delt på de tilknyttede Facebooksider samt grupper.

Her kan tilkøbes hjælp til Facebook og Instagram.

BEMÆRK: ANNONCER VEDR. LÅN, SPIL OG CASINO GODKENDES IKKE. Vi forbeholder os ret til at afvise en annonce, hvis vi finder den for kontroversiel.

Kontakt Ulla Højgaard for nærmere information.

 

Tlf.: 42504868 / mail: ulla@govarde.dk 

 

 

Højgaard Media er et medie- og reklamebureau på torvet i Varde. Vi står blandt andet bag Radio Varde, samt hjemmesiderne GoVarde.dk og GoEsbjerg.dk,. Derudover administrerer  Højgaard Media Facebook-siderne “GoVarde”, ”GoEsbjerg”, ”Din by Varde”, ”Handl lokalt”, “Begivenheder i Varde Kommune”, ”Info fra borger til borger i Esbjerg by” og “Info fra borger til borger i Varde by”, jobportaler i begge byer.

Højgaard Media står bag Radio Varde, en non-kommerciel talk-radio

Højgaard Media tilbyder rådgivning, når det gælder markedsføring, og udformer reklameløsninger indenfor web, tekstforfatning, videoproduktion og tryksager.