Forår betyder tid til nyt tag

Der er fuld fart på de to tømrere Michael og Mathias, der står bag formaet CL Tømrer og Snedker.

Den seneste tid har de måtte supplere værktøjskassen med solcreme, for det er lige midt i forårssolen, der primære arbejde foregår.

Vi fanger dem på et tag i Tarp, inden deres næste projektstop i Sig. De unge gæve håndværkere har travlt – og de kan lide det!

– Når solen kommer, så er der flere, der uvilkårligt får øje på boligens tag, og det er jo her, vi kommer ind i billedet. Der kan være tale om alt fra småreparationer til udskiftning af hele taget, lyder det fra Michael, der for en stund har sat trillebøren fra sig. Han og Mathias er i fuld gang med at fjerne et tag, inden det ny skal lægges, og det går stærkt.

– Jeg tror, at noget af det, vi har slået os fast på, er at vi er målrettede og får klaret opgaven uden slinger i valsen, altså på den måde, at vi gør tingene færdige på en meget rimelig tid, smiler Mathias.

Mathias og Michael oplever at flere er OBS på et ordentligt tag, og de er ikke i tvivl om, hvorfor: Der er virkelig penge at spare. Hvis du alligevel skal have repareret eller skiftet tag, er det en god idé at efterisolere taget samtidig. Det mindsker varmetabet, så du sparer penge på varmeregningen og forbedrer indeklimaet.

– Og så er der jo det faktum, at din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen. For slet ikke at tale om selve det udtryk, en bolig får, med nyt tag.

Mathias og Michael kigger hellere end gerne forbi og giver gode råd med på vejen om dit tag.

Diu kan kontakte dem her:

📞 Michael 60448519
📞 Mathias 21232652
Annonceartikel